Nieuw op de site: make-up sale!

Toen ik van de week mijn make-up lades nog eens goed bekeek kreeg ik in ene een idee. Waarom heb ik dit allemaal nog en waarom verkoop ik dit niet gewoon? Toen ik vorig jaar op mijzelf ging wonen heb ik al veel weggedaan, maar van sommige dingen kon ik nog geen afscheid nemen. Als je dit na een jaar nog steeds niet hebt gebruikt, dan doe je het weg, sprak ik met mezelf af. Dat jaar is voorbij, dus vandaar dat ik een make-up sale toevoeg aan mijn site.

verkoop26

Boven in het menu vind je het kopje ‘make-up sale’, waar ik het over heb. In dat artikel zie je alle make-up die ik in de verkoop zet. Een aantal mooie limited editions en een heleboel nagellak. Misschien zit er iets voor je bij, misschien niet. Als je interesse hebt kun je me mailen op iris@iribella.nl. Als je het niet eens bent met de prijs, valt daar natuurlijk over te praten.

De make-up die daar staat is allemaal zelf gekocht, niets gekregen. Ik doe er afstand van omdat ik het gewoonweg niet gebruik en dat zonde vind. Natuurlijk zijn het mooie dingen en toen ik het kocht was ik er gek van. Maar ik heb inmiddels zoveel andere make-up, dat dit maar blijft liggen. En dan is het misschien beter als iemand anders er heel blij mee is, dan dat het hier maar blijft liggen.

Dus neem een kijkje, wie weet zit er iets voor je bij!

Liefs Iris

verkoop19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *