Moroccanoil Styling Cream | Beauty

Een styling cream gebruik ik nooit, dus ik vind het super er eens een te proberen. En al helemaal van het heerlijke en luxe merk Moroccanoil!

Wat betreft mijn haar ben ik makkelijk… Ik was het, met een beetje geluk gooi ik er een masker of wat conditioner in. That’s it. Geen lak, mousse of andere toestanden. Als ik mijn haar los draag doe ik er graag wat thickening cream in, maar vaak draag ik het vast en is dat niet nodig. Saai he? Best wel eigenlijk.

In de Lookfantastic box van de afgelopen maand zat deze styling cream. Van het merk Moroccanoil, hmm! Dit merk ken ik al, ik heb heel wat van hun shampoo en conditioner opgemaakt. Maar het is prijzig en ik koop het dus niet snel nog een keer. Terwijl het zo lekker ruikt en zo goed werkt. Blij verrast was ik dus met deze styling cream, die belooft de hydrateren en pluizen tegen te gaan.

cream1

De tube is typisch Moroccanoil, turquoise. Een kleine tube van 75 ml, die je ook gemakkelijk mee kunt nemen op reis. De fullsize verpakking is een glazen pomp van 300 ml.

cream3

Je gebruikt een klein beetje en brengt dit aan op handdoekdroog of droog haar. Vanaf je oren tot in de puntjes, net zoals je bij een serum zou doen. Daarna kun je het föhnen of aan de lucht laten drogen.

Wat betreft de ingredienten.. Het zijn vooral siliconen, daarna vette alcohol, parfum en arganolie. Fijn dat er relatief veel olie in zit. De siliconen zorgen ervoor dat je haar makkelijk doorkambaar wordt en glad aanvoelt. Het kan je haar ook zwaarder maken, als je fijn haar hebt. Bij een serum ontkom je bijna niet aan siliconen helaas.

cream5

De tube bevat een klikdop en een vrij grote opening. Oppassen, want je hebt al snel teveel.

cream6

De cream zelf is beige/lichtroze van kleur en te vergelijken met een conditioner. Het verdeelt heel makkelijk over mijn haar en maakt het niet vet of slierterig. Na gebruik laat ik mijn haar normaal drogen en het voelt zo lekker zacht en luchtig.

Het allerlekkerste vind ik nog wel de geur, heel luxe. Dat er zoveel parfum in zit vind ik niet zo erg, omdat ik het in mijn haar smeer. De geur is niet heel sterk en overheersend, gelukkig.

De tube gaat absoluut op, wat is dit heerlijk spul! Ik gebruik het in plaats van een haarolie of serum en soms in combinatie met. Het is niet goedkoop, maar wel heel erg lekker.

Voor deze tube van 75 ml betaal je €11,60, voor een fullsize glazen pompfles van 300 ml betaal je €29,45. Moroccanoil is te koop bij de kapper, kappers webshops en bijvoorbeeld Lookfantastic.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *