Molton Brown Gingerlily Bodywash | Beauty

Hmm, deze douchegel van Molton Brown zat in mijn Lookfantastic Adventkalender. Een luxe flesje met de geur Gingerlily, heerlijk!

Een mini flesje van 100 ml, ideaal om eens te proberen. Molton Brown is een luxe merk, je betaalt zo’n 22 euro voor een fles van 300 ml. Dus ik ben blij met zo’n klein flesje, zodat je eerst kunt kijken of het iets voor je is. Het flesje is transparant en heeft een mooi versierde zilveren dop. Zeker een luxe mini!

De geur gingerlily komt winters op mij over, warm als gember. Eenmaal geroken klopt dat eigenlijk helemaal niet. Er zit zeker gember, maar ook lelie en tamanu olie. Het ruikt eerder warm en tropisch, dan winters. Leuk, want ik vind dit verrassend lekker. Warm, maar zeker niet heftig of muf.

Wat betreft de bestanddelen zie ik weinig bijzonders. SLES, een relatief hoge hoeveelheid parfum en een aantal extracten. Niet echt ideaal als je hier gevoelig voor bent. Er zit verder niets bijzonders in, een basic douchegel. Ik heb zelf geen trekkerige of gevoelige huid na het douchen gelukkig.

De douchegel zelf is ook basic. Schuimt prima, reinigt goed, maar verder weinig bijzonders. Ik vind wel dat de verpakking er erg mooi uitziet en de geur van de douchegel lang blijft hangen op de huid. De geur zelf is heerlijk, warm en tropisch tegelijk.

Koop ik hem fullsize? Nee. Hij is erg lekker hoor, maar wel erg prijzig. Voor The Olive Branch van Lush wil ik nog wel eens een uitzondering maken, maar ik vind deze echt niet bijzonder genoeg. Ben je op zoek naar een luxe cadeautje, dan is dit wellicht wel een goede optie.

Je koopt Molton Brown onder andere bij Lookfantastic, De Bijenkorf, Babassu en via andere webshops.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *