ModelCo Instant Radiance Concealer | Beauty

Deze concealer van ModelCo kwam als geroepen. Mijn Catrice concealer was op, dus kon ik mooi meteen deze proberen. Is het wat?

Hier zie je de concealer, het is een pennetje met draaisysteem aan de achterkant. Door het transparante deel vooraan kun je zien welke kleur het is en of hij al bijna op is. Geniaal, want dit soort pennetjes zijn meestal dicht en dan is het een complete verrassing wanneer er in ene niets meer uit komt.

ModelCo belooft met deze under eye concealer meer licht en glans op je huid. Hierdoor valt moeheid minder op en worden donkere kringen gecamoufleerd. Door de hydraterende formule ziet de huid onder je ogen er fris en stralend uit. Hij is makkelijk in gebruik en ook ideaal voor onderweg.

Een pen vind ik handig, het is snel en makkelijk. Wel zit er relatief weinig in, waardoor je sneller een nieuwe zult moeten kopen. Deze kost 14 euro en dat vind ik aan de dure kant.

De concealer breng je aan met het kwastje op de pen. Je draait aan de knop onderaan en door het kwastje heen komt de concealer omhoog. Je kunt het daarna direct onder je ogen aanbrengen en verder uitwerken met het kwastje. Zelf vind ik dat te rommelig, ik werk het verder uit met mijn eigen concealerkwast.

De kleur is licht en aan de gele kant. Geel is goed als concealer, maar voor mijn roze huid wel net iets te geel. Er zijn geen andere kleuren verkrijgbaar. Voor een hele lichte huid net als is hij het net iets te donker en voor de huid met een tintje zal hij misschien te licht zijn.

Dit is de huid onder mijn ogen na foundation maar voor concealer.

Hier zie je de concealer ‘dik’ aangebracht vanuit de pen.

Hier heb ik de concealer verder uitgewerkt. Je ziet hier dat de kleur geel is en net even te donker. Je ziet hem op deze manier goed liggen op de huid. Als hij er wat langer op zit en ik ook mijn poeder heb aangebracht is hij veel minder opvallend gelukkig. Ik vind de substantie fijn, dun en makkelijk te verdelen. Door de warmte van je huid smelt hij na een tijdje wat meer weg, dat ziet er mooier uit. Poeder hem wel af, want ik vind hem toch wat in de lijntjes trekken. Hij camoufleert lang niet alles, maar maakt mijn blauwe huid wat minder opvallend en bedekt eventuele roodheid.

Dit is mijn gezicht na het afpoederen. De concealer is wat meer in de huid gesmolten en meer een geheel geworden met de rest. Ik vind de pen heel fijn in gebruik, maar de concealer lang niet zo fijn als mijn Catrice concealer. Ik maak hem op, maar koop hem niet zelf opnieuw.

De ModelCo Instant Radiance Concealer is te koop via de webshop van ModelCo en diverse andere webshops. Je betaalt €14,00 per stuk.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *