Mijn visionboard voor 2018 | Persoonlijk

Elk jaar maak ik een visionboard, al heel wat jaren achter elkaar. Natuurlijk dit jaar weer, met allerlei inspiratie voor 2018 erop, dit is hem!

De allereerste borden die ik heb gemaakt die heb ik niet meer, helaas pindakaas. Maar de borden die ik gemaakt heb sinds ik in dit huis woon wel. Laatst heb ik ze naast elkaar gelegd en ik zag een heel duidelijk patroon. Ze worden steeds minder druk en vol. Nu kan dat liggen aan het feit dat ik veel minder lees en minder tijdschriften koop. Maar ik denk dat het komt omdat ik zelf ook rustiger ben, mijn leven is rustiger en ik word natuurlijk ook elk jaar ouder.

Dit is mijn visionboard/inspiratiebord voor 2018. De bedoeling van zo’n bord is dat je je doelen voor het komende jaar opplak en deze regelmatig bekijkt. Zo blijven ze in je gedachten en je onderbewuste en zou je ze sneller behalen. Of ik daar heilig in geloof weet ik niet, maar het is wel een mooie manier om bij je doelen stil te staan er af en toe even naar te kijken.

De achtergrond is rustig, plaatjes van natuur en wat quotes. Daarop zijn een aantal woorden en plaatjes geplakt. Van een bruidstaart en bruidsboeket bijvoorbeeld. Trouwen ga ik al, dus dat is geen nieuw doel meer. De grote lijnen staan, maar de details nog niet. Ik ben druk bezig om dat allemaal te bedenken en regelen.

Happy, blij met mij en life slaan vooral op gelukkig leven. Blij zijn met mijzelf, want ik heb genoeg om heel gelukkig mee te zijn in mijn leven. En natuurlijk yoga, blogging, vriendschap en beauty, omdat ik daar heel blij van word en graag mee bezig ben.

Hij staat op mijn slaapkamer op het plankje. Zo kom ik er dagelijks langs maar hangt hij niet erg in het zicht voor visite bijvoorbeeld. Ik heb een canvas doek van Action gebruikt, die zijn prima en precies groot genoeg.

Maak jij elk jaar een visionboard?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *