Mijn visionboard voor 2017 | Lifestyle

Elk jaar maak ik weer een nieuwe, een visionboard. Het is afkomstig van The Secret, een boek dat ik ooit las. Ik heb er weinig meer mee, maar het bord is altijd gebleven.

De bedoeling is dat je een bord maakt met al je wensen en doelen voor de komende tijd. Ik maak er elk jaar een, maar niet per se met doelen voor dat ene jaar. Soms heb je ook grotere wensen, die meer dan een jaar in beslag nemen.

Voor mij is het een inspiratiebord. Ik ga een middagje zitten met een stapel tijdschriften en knip alles uit wat me aanspreekt. Teksten, mooie achtergronden of plaatjes. Daarna ga ik aan de slag met selecteren en plakken. Erg leuk om te doen, vind ik.

vision2

Hier zie je mijn bord voor het komende jaar. Ik heb een canvas doek van Action gebruikt van zo’n 40 bij 50 cm. Daarop zie je allerlei achtergrondjes over elkaar geplakt, zee, strand, bloemen. Als dat er eenmaal op zit ga ik de plaatjes en teksten plakken. Even kijken waar het leuk staat en daarna lijm ik alles erop. Ik probeer dan de harde overgangen van de achtergrondjes weg te werken.

Vooral woorden met rust, gelukkig, liefde zie je veel terugkomen. Maar natuurlijk ook een trouwjurk! Verder zie je het woord droomhuis, wat wij toch wel graag zouden gaan kopen. Slank is een van mijn goede voornemens en ook met yoga wil ik zeker doorgaan.

Geen grote doelen of wensen, wat mij betreft. Maar meer een bevestiging van wat ik belangrijk vind op dit moment en waar ik naartoe wil of wil blijven.

vision1

Hij staat op een plankje in de slaapkamer, zodat ik hem elke dag tegenkom. Maar ook zodat hij niet te opvallend in de woonkamer staat, daar vind ik hem niet zo passen.

Mijn vorige vision boards (ik maak ze echt al jaren), heb ik allemaal nog bewaard. Leuk om eens terug te kijken en dan te zien wat er veranderd is.

Maken jullie ook zo’n bord voor jezelf?

Liefs Iris

1 Reactie

  1. jantine
    januari 4, 2017 / 20:14

    Heel leuk om te zien Iris, ik ga er dit jaar ook een maken. Ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *