Mijn sterrenbeeld | Mindstyle

Sterrenbeelden, een fascinerend iets.. Horoscopen lees ik niet, maar toch herken ik wel veel van mijzelf terug in mijn eigen sterrenbeeld!

Horoscopen vind ik zo zweverig, er staat altijd wel iets in dat klopt. Dus die lees ik liever niet, ik geloof er niet zo in. Wel zijn er eigenschappen die bij bepaalde sterrenbeelden horen. Dat vind ik dan wel weer leuk om te weten, want dat vind ik een stuk minder zweverig.

leo

Ik ben geboren op 14 augustus 1989, dat maakt dat ik het sterrenbeeld leeuw heb. En wat wordt er over een leeuw gezegd?

Leeuwen zijn :

Gul en warmhartig
Creatief en enthousiast
Ruimdenkend en hartelijk
Trouw en liefdevol

Maar ook…

Pompeus en neerbuigend
Bazig en bemoeiziek
Autoritair en onverdraagzaam

In de eerste eigenschappen kan ik mij zeker herkennen. Creatief, enthousiast, zo zie ik mijzelf absoluut. Neerbuigend en bazig? Ik hoop het niet. Ik ben geen typische extraverte leeuw. Ik vind het fijn om de controle te hebben, maar vind mijzelf niet autoritair.

De leeuw wordt ook wel omschreven als het meest dominante, spontane, creatieve en extroverte sterrenbeeld. Een grootse uitstraling en persoonlijheid, ambitieus, moedig, dominant, wilskrachtig, positief, onafhankelijk en zelfverzekerd. Twijfelen doen zij nooit en ze hebben zichzelf goed onder controle. Ze zijn in hun element wanneer ze leiding geven. 

Dominant? Ik hoop het niet! Wel ben ik ambitieus in mijn werk en vind ik het leuk om leiding te geven. Ik wist al heel vroeg dat ik juf wilde worden. Maar een beroep om in door te groeien is het niet. Bij ambitieus denk ik meer aan een manager bij een groot bedrijf bijvoorbeeld. Twijfelen doe ik absoluut, dat woord staat zeker in mijn woordenboek. Als ik niet lekker in mijn vel zit kan ik enorm twijfelen aan mijzelf en uren wikken en wegen voor ik een keuze maak.

Moeilijk hoor, ik herken mijzelf in veel eigenschappen, maar lang niet allemaal. Ik ben geen extravert persoon, die zichzelf overal op de voorgrond zet. Wel vind ik het een mooi sterrenbeeld, heel krachtig.

Wat is jouw sterrenbeeld?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *