Makeup Revolution | Pressed Powder Translucent

Een compact poeder is altijd welkom bij mij. Mijn poeder van MAC ging op, dus ik kon wel weer een nieuwe gebruiken. Dit keer ging ik voor Makeup Revolution, voor het eerst.

Dit poeder van Makeup Revolution kocht ik bij Etos. Daar staat een schap van dit merk met allerlei verschillende producten. Ik had een nieuw poeder nodig en koos voor deze transparante versie. Ik ken het merk alleen nog van de oogschaduw, dus ik ben benieuwd!

Aan de achterkant zie je de bestanddelen. Je kunt de sticker eraf halen, dan heb je een rond spiegeltje om te gebruiken onderweg.

Door het zwarte gedeelte te schuiven kun je het poeder gebruiken. Er komt aan de onderkant dan ook een spons tevoorschijn. Die gebruik ik eigenlijk nooit, maar voor onderweg kan het heel handig zijn.

Het poeder is licht van kleur, al zou het officieel transparant moeten zijn. Ik zou deze toch niet zo snel kopen bij een getinte huid, maar dan voor een wit poeder gaan. Ik heb toch het idee dat deze iets van kleur afgeeft. Voor mij prima, licht genoeg.

Dit is mijn gezicht met foundation, maar nog zonder poeder.

En hier zie je mijn gezicht, met poeder. Een stuk matter, maar nog niet onnatuurlijk gelukkig. Ik heb hem wel wat dikker aangezet voor de foto.

Ik vind hem gedurende de dag voldoende matteren, al ga ik altijd wel iets glimmen. Hij valt niet erg op en is mooi in combinatie met een foundation, maar ook zonder.

Voor mijn huidtint prima, maar voor getinte huidjes zou ik hem niet kopen.

Makeup Revolution koop je onder andere bij Etos. Dit poeder kost €2,49 en is daarmee heerlijk budgetproof!

Liefs Iris

2 Reacties

  1. januari 29, 2018 / 10:44

    Ik vind hem mooi, mooi matterend maar niet te erg! Klinkt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *