L’Oreal Voluminous mascara | Beauty

Deze mascara ontdekte ik al jaren geleden en onlangs kocht ik hem weer. Ik heb het over de Voluminous mascara van L’Oreal!

Helaas is hij niet in Nederland te koop, gelukkig wel bij onze oosterburen. Voor maar €6,95, een prima prijs voor een L’Oreal mascara. Toen ik weer bij de DM was deze zomer, nam ik er weer twee mee natuurlijk.

mas1 mas2

De huls zelf is niet echt spannend. Gewoon recht en zwart, met een gouden dop. Gouden letters en verder helemaal niets. De beveiliging was over de dop heen geplakt, zodat je zeker weet dat hij niet eerder geopend is. Ik vind een mooie verpakking geen pre, maar deze is wel heel saai.

mas3 mas4

Het borsteltje is ook al niet zo spannend.. gewone haartjes en helemaal recht. Het uiteinde loopt wel in een puntje, zodat je makkelijk bij de kortere wimperhaartjes kunt. Ik vind dit soort borsteltjes super, ze werken bij mij altijd goed.

voor1 voor2

De bovenste foto is niet helemaal scherp, maar je kunt wel goed zien hoe blond mijn haartjes zijn. Daar kan wel een likje mascara op. Op dit moment gebruik ik het Kruidvat Lash Serum, zodat mijn wimpers langer zijn dan normaal. Maar zonder mascara, zie je daar maar weinig van.

na1

na2

Met mascara ziet het er zo uit. Volume, maar absoluut niet overdreven. Dit is een mascara die je prima overdag naar je werk kunt dragen. Voor een avondje uit of een va va voom effect zou ik toch een andere pakken . In combinatie met het serum vind ik het effect heel mooi!

De L’Oreal Voluminous mascara kost €6,95 en is te koop bij de DM in o.a. Duitsland.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. jantine
    november 6, 2017 / 12:27

    Oh dat is een mooie mascara! Het scheelt natuurlijk wel dat je al lange wimpers hebt nu je het serum gebruikt. Toch een mooi resultaat! Fijn he dat gevoel dat je dan weer een nieuwe favoriet gevonden hebt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *