L’Oreal Paradise Extatic mascara | Beauty

De nieuwe hit uit Amerika, de Lash Paradise mascara van L’Oreal. In Nederland heet hij Paradise Extatic en die moest ik natuurlijk ook proberen!

De mascara hoort bij de Voluminous serie, waar ik al eerder een mascara van heb geprobeerd. Deze is super en heb ik ook al meerdere keren opnieuw gekocht. Mijn verwachtingen zijn dus hoog!

oog7

Als je de mascara koopt zit hij in een doosje. Leuk en ook fijn dat je daar meteen het borsteltje op kunt zien. Ik koop liever geen mascara’s die los in de schappen liggen, vanwege de hygiëne en houdbaarheid. Ik zie zo vaak meiden die mascara’s openmaken om alleen maar naar het borsteltje te kijken.

oog8

oog9

De huls van de mascara zelfs is roségoud en met witte letters. Heel mooi en chique!

oog10

Het borsteltje is dik, taps toelopend en met normale haartjes. Perfect, want ik houd niet zo van siliconen borsteltjes.

oog11

Door de glimmende verpakking kan ik de bestanddelen niet helemaal goed op de foto krijgen. Ik die er castorolie op staan, zoals ook op de voorkant stond. Alleen wel weinig, het staat bijna onderaan de lijst.

paradise1

oog3

oog2

Mijn oog zonder mascara. Wel met gebruik van het Kruidvat Lash Serum (review hier).

oog4

oog6

oog5

En hier de mascara in actie!

Het effect vind ik erg mooi. Natuurlijk, maar erg mooi. Hij verlengt mijn wimpers, houdt de krul mooi vast en maakt ze wat dikker. Vind ik het de beste drogisterij mascara ooit? Nee. Maar hij is absoluut de moeite waard en ik ben dan ook blij dat ik er twee heb gekocht.

De L’Oreal Paradise Extatic mascara kost €14,99 per stuk en is verkrijgbaar bij de drogisterij.

Liefs Iris

2 Reacties

 1. Cindy
  september 15, 2017 / 22:17

  Had hem in Florida gekocht, ontzettend tevreden over. Maar hij droogt zo snel uit…. heb er nog 1, maar eerst wat andere opmaken.
  Eens kijken later of de 2e dat ook zo erg heeft.

  • Iris
   Auteur
   september 16, 2017 / 21:29

   Door jouw foto had ik ‘m ook op mijn lijstje gezet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *