Interieur en lifestyle bij Esprit | Lifestyle

Interieur? Daar ben ik echt helemaal gek op. Nu de winter echt is begonnen begint het weer te kriebelen om het een en ander te veranderen in huis.

Het is eerder donker en je bent vaker binnen. Tijd voor wat meer warmte en gezelligheid!

Allereerst doe ik dat door veel kaarsjes neer te zetten. De kaarsjes staan het hele jaar door in huis, maar met de donkere dagen zet ik ze ook daadwerkelijk aan en zet ik er wat extra bij. Met de feestdagen heb je waarschijnlijk een kerstboom in huis, die alles helemaal afmaakt.

Naast kaarsjes vind ik dekentjes en kussens ook zeker iets toevoegen aan je interieur. Makkelijk te wisselen en zo weer aan te passen als je ze zat bent. Bij mij gaan kussentjes vaak het hele huis door, als ik ze zat ben op de bank dan leg ik ze op bed en andersom. Ook met dekentjes is dat zo, die kunnen bijna overal. Ik heb er een aantal in de woonkamer liggen, in een mand en op de bank. Maar ik vind ze net zo leuk gedrapeerd op het bed of over een stoel.

 

Mijn favoriete dekentje is er een met zwart witte strepen van Ikea, maar ook deze van Esprit is heel erg leuk. Grijs is altijd goed en het wafelpatroontje maakt het net even wat specialer.

Combineer hem met een fluwelen kussen en het plaatje is compleet. Hier zie je hem in roze, maar deze is ook in mooie warme kleuren als bruin en bordeaux verkrijgbaar.

Leuk om als cadeau voor jezelf te kopen, maar dit vind ik ook hele gave dingen om cadeau te geven met kerst. Omdat er geen sterrenprintje op staan, kun je ze na de kerst ook gewoon op de bank laten liggen. Ik wist niet dat Esprit een Home afdeling had en ga daar zeker eens wat vaker snuffelen vanaf nu!

Liefs Iris

Deze blogpost is een samenwerking met Esprit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *