Lief en Leer Bali Collectie | Lifestyle

Over de webshop Lief en Leer heb ik al vaker geschreven op Iribella. Ze hebben nu weer een te gekke nieuwe collectie met kralen uit Bali.

De kralen heeft mijn zusje meegenomen toen zij op vakantie was op Bali. Prachtige, matte kralen in hele neutrale kleuren. Ze passen overal bij en zijn net even anders dan de normale glaskralen die ze in hun collectie hebben.

lief1

lief2

Ik vind de armbandjes prachtig en kocht ze dus ook bijna allemaal. Verschillende grijstinten, wat groen, een roze, een blauwe en die bijzondere met streepjes. Ze zijn samen te combineren, maar ook heel leuk met de armbandjes die ik al heb.

lief3

Aan elk armbandje is deze speciale kraal toegevoegd, met het hoofd van Buddha. Past perfect bij Bali natuurlijk! Niet te opvallend, de kraal is even groot als de andere kralen van de armband.

lief4

lief5

Hier heb ik ze allemaal naast elkaar omgedaan, zodat je kunt zien hoe ze staan. Normaal draag ik er twee of drie bij elkaar, perfect. Ik droeg gisteren de blauwe, met de ronde grijze rechts en glimmende grijze. Een mooie combi!

De armbandjes kosten €2,95 per stuk en zijn te koop in de webshop van Lief en Leer. Kijk als je daar toch bent, meteen ook even naar de andere sieraden, ze zijn te leuk!

Liefs Iris

2 Reacties

  1. augustus 11, 2017 / 10:04

    Wat een super leuke armbandjes! Deze kleurtjes zijn zo schattig, heel leuk.

  2. Jantine
    augustus 12, 2017 / 16:56

    Heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *