Let’s Get Married | DIY bruidsmeisjes vragen

Toch wel een van de leukste dingen tijdens het voorbereiden. Je bruidsmeisjes, getuigen en ceremoniemeester vragen.. zo vroeg ik mijn bruidsmeisjes!

Meestal kiezen bruidsparen voor jonge kids als bruidsmeisjes of jonkers. Maar ik wilde graag mijn beide zusjes vragen. Ze zijn belangrijk voor mij en ik vind het speciaal om hen als bruidsmeisjes aan mijn zijde te hebben op the big day.

Zomaar vragen wilde ik niet, dus ik heb wat lopen knutselen en frutselen om dit op een originele manier te doen.

Dit heb ik gebruikt:

  • Kaarten van Bonjour To You
  • Een dikke fotolijst van 13×18 cm (Action)
  • Geprint karton (Action)
  • Een armband met slagletters (Sandmanns Hope)

In de webshop Bonjour To You vond ik de kaarten met daarop de tekst ‘Wil je mijn bruidsmeisje zijn?’. Die zijn natuurlijk geweldig leuk. Je kunt dit natuurlijk ook zelf schrijven, ook erg leuk.

De kaarten heb ik in de lijstjes gedaan met geprint karton als achtergrondje. Het leuke van de lijstjes vind ik dat ze zo kunnen blijven staan door de dikke rand. Maar ze kunnen ze ook ophangen als ze dit leuker vinden.

Bij het lijstje heb ik een armbandje gedaan met daarop de tekst ‘bruidsmeisje’. Deze armbanden heb ik besteld bij de webshop Sandmann’s Hope. De eigenaresse is echt een schat en heeft ze superlief ingepakt met confetti en gelukspoppetjes. Deze poppetjes heb ik weer gebruikt voor een andere DIY die je voorbij gaat zien komen.

Daarna mooi inpakken en op het goede moment wachten om de vraag te stellen!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *