Let’s Get Married | Inspiratie & Magazines

Het tweede artikel over trouwen, ik vind het zo leuk! Sinds het aanzoek ben ik vooral bezig met inspiratie opdoen en veel tijdschriften lezen.

Die tijdschriften zag ik normaal nooit staan, maar nu is het het eerste waar ik naar kijk in de boekhandel. De dag na kerst vertrokken wij naar Groningen voor een paar dagen en het allereerste dat ik daar kocht was een set tijdschriften. Dat ik daarna uren lang met flink wat extra kilo’s rond heb gelopen vergeten we dan maar even..

De flinke stapel, ik vind het heerlijk om er doorheen te bladeren.

De leukste heb ik hier neergelegd. Bij ‘Bruid’ hoort vaak een hele set tijdschriften, die je tegelijk koopt. Leuk, maar er zitten ook brochures bij van winkels die ik toch niet ga bezoeken. De rest is wel de moeite waard en levert een berg inspiratie op.

En er is er zelfs een speciaal voor de bruidegom!

Dit zijn de magazines waar het dan uiteindelijk om gaat als je alle extra boekjes weglaat. Trouwplannen vind ik het leukst, die is ook nog eens heel mooi vormgegeven. Pagina’s vol over de mooiste taarten, make-up tips, jurken en accessoires. Met tussendoor interviews, tips en lijstjes.

‘Bruid’ staat ook bomvol foto’s en interviews. Je leest zo veel over hoe andere stellen alles aangepakt hebben. Tips, veel foto’s, locaties, to do lijstjes en noem het maar op.

Het magazine trouwplannen kost €8,00, de set ‘Bruid’ koop je voor €6,00. Prima betaalbaar, voor hele dikke magazines vol inspiratie.

Ik lees nog even verder!

Liefs Iris

2 Reacties

  1. februari 24, 2017 / 08:13

    Wat leuk zeg, het lijkt me heerlijk om door die boeken te bladeren en inspiratie op te doen!

  2. Bea
    februari 24, 2017 / 11:29

    Wat een prachtige tijdschriften.
    Geniet maar lekker van alle voorbereidingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *