Let’s Get Married | DIY getuigen vragen

Naast de DIY voor mijn bruidsmeisjes, maakte ik ook iets soortgelijks voor mijn getuigen. Want getuige zijn op een huwelijk is heel bijzonder!

Nog steeds vind ik het onwerkelijk allemaal, ik ga trouwen! Nooit gedacht dat ik dat ooit zo zeggen. Wat ik wel vooraf al wist is wie ik als getuigen zou vragen. Personen die voor mij een voorbeeld zijn, zo belangrijk dat ik ze wil vragen voor deze taak.

Mijn getuigen zijn mijn moeder en mijn oma. Dat ik mijn moeder zou vragen wist ik meteen. Mijn moeder is naast mijn verloofde de meest belangrijke persoon in mijn leven. Ze weet alles van mij en staat altijd voor mij klaar. Ik zou echt niet weten wat ik zonder haar zou moeten..

Daarnaast wilde ik mijn oma vragen. Ik ben haar eerste kleinkind en zij is voor mij echt een voorbeeld wat betreft het huwelijk. Ze was ruim 50 jaar getrouwd met mijn opa, dat is heel bijzonder.

Net als bij de DIY voor mijn bruidsmeisjes, heb ik de volgende spullen gebruikt:

  • Kaarten van Bonjour To You
  • Een dikke fotolijst van 13×18 cm (Action)
  • Geprint karton (Action)
  • Gelukspoppetjes bruid & bruidegom (gekregen van Sandmann’s Hope)

Het karton heb ik op maat geknipt, dit keer koos ik voor een blauwe tint met bloemen. Dit past goed bij beide getuigen en is niet zo opvallend als roze.

De gelukspoppetjes kreeg ik bij mijn bestelling bij Sandmann’s Hope. Een webshop met handgemaakte producten. Ze hoorden bij de armbanden die ik voor mijn bruidsmeisjes kocht. Bij deze lijstjes vond ik ze ook erg leuk staan! Net even wat extra’s.

Natuurlijk kun je de vraag op vele manieren stellen, ik vond dit zelf een hele leuke en passende manier. Ingepakt met cadeaupapier, zodat het echt een verrassing was.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Joan
    mei 19, 2017 / 15:59

    En een verrassing was het. Wat een eer. En nu lees ik ook nog je lieve woorden. ❤️ xx mam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *