Let’s Get Married | Onze ceremoniemeester vragen

Een ceremoniemeester hoort er natuurlijk bij op een bruiloft. Maar wie vraag je voor deze bijzondere taak en hoe doe je dat dan?

Die twee vragen zijn heel persoonlijk. Je kunt meteen iemand in je hoofd hebben die je wilt vragen, maar je kunt ook iemand inhuren voor de taak. Hoe je iemand vraagt is ook aan jullie zelf, wat bij jullie past. Wij hebben het op deze manier gedaan.

Onze ceremoniemeester is mijn beste vriendin. Wie kan ik beter vragen dan haar? Ze is goed in organiseren en overzicht houden, weet heel goed wat mijn smaak is en is zelf ook al getrouwd. Geen twijfel over mogelijk dus, she’s the one! Ik heb alle vertrouwen in haar en vind het super speciaal dat zij dit voor ons wil doen.

Ik zocht een originele manier om haar te vragen. Een notitieboekje als symbolisch cadeautje en een zelfgemaakte kaart. Simpel, maar wel erg leuk.

Wat heb ik gebruikt voor dit cadeautje?

  • Mintgroen notitieboekje (Action)
  • Kaart + envelop van bruin kraftpapier (Action)
  • Folie, lint en een label (Hema)
  • Confetti (Blokker)

Op de kaart schreef ik de grote vraag. Met een beetje hulp van een handlettering boek voor de letters. Aan de binnenkant nog een persoonlijk berichtje.

Dit pakte ik samen met het notitieboekje en een berg confetti in met folie. Lint erom, label eraan en klaar is kees.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *