Let’s get married | Bruidstaarten inspiratie

Een van de leukste dingen om over na te denken voor de bruiloft moet toch wel de taart zijn. Je krijgt toch spontaan trek van al die mooie creaties?

Een bruidstaart is zo mooi om te zien en er zijn ook zoveel verschillende! Wel heb ik een specifieke smaak, het moet vooral neutraal en simpel zijn. Metershoge stapeltaarten vind ik niets. En ook taarten met printjes, pareltjes, glitter, randjes en veel kleuren zijn niet aan mij besteed. De plaatjes die ik tot nu toe heb opgeslagen van taarten zijn vooral taarten met ruffles, bloemen en in lichte tinten.

taart1

Een naked cake, zoals ze deze noemen. Ik moest er eerst niets van hebben, maar ik vind het langzamerhand steeds mooier. Simpel en neutraal.

striped cake design black and white stripes contemporary wedding cake by Wild Orchid Cake Company

Een vreemde eend in de bijt, met die felle gekleurde bloemen erop. Hij schreeuwt niet meteen bruidstaart, als je deze ziet. Maar deze vind ik zo leuk! Zwart en wit, heel mooi. Dit wordt hem niet hoor, maar ik wilde hem wel in dit artikel laten zien.

taart3

Bij deze taart gaat het vooral om de bloemen. Rozen in mooie zachte tinten. Ik vind het zo mooi als de bloemen uit het bruidsboeket terugkomen in de taart. Alleen die randjes en pareltjes, die mogen van mij wel weg.

taart4

Nog een met bloemen erop. Subtiele ruffles van witte botercrème. Zo simpel, maar dit vind ik echt prachtig.

taart5

Nog een met ruffles erop, maar dan in ombre kleuren en accenten van bloemen. Iets meer kleur, maar nog steeds geen schreeuwerige taart.

De uiteindelijke keuze hebben wij nog niet gemaakt, daar wachten wij nog even mee. Maar inspiratie opdoen vind ik heel leuk en maakt het voor mij uiteindelijk makkelijker om een keuze te maken.

Liefs Iris

2 Reacties

  1. september 28, 2017 / 09:56

    Wauw, wat een mooie taarten! Ik vind het altijd heel mooi om een taart te hebben met verse bloemen, zo chique.

  2. jantine
    september 30, 2017 / 14:56

    Bruidstaart 3 en 4 zijn echt prachtig Iris!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *