Let’s Get Married | Almost Married Cards

Ja, je ziet het goed. Een nieuwe rubriek is geboren, Let’s Get Married. Natuurlijk om alle voorpret en inspiratie te delen rondom mijn bruiloft!

Even heb ik getwijfeld om deze rubriek te starten, maar het is te leuk om het niet te doen. Ik deel niet alles, want er zijn dingen die ook voor de gasten een verrassing moeten blijven natuurlijk. Maar er zijn dingen die ik echt wel aan jullie wil laten zien.

Een van de eerste dingen die ik kocht zijn deze Almost Married Cards. Net als de mijlpaalkaarten die je voor een zwangerschap of als kraamcadeautje kunt geven, zijn deze bedoeld voor het trouwen.

De set kocht ik in de webshop bonjourtoyou, waar ze nog veel meer leuke spullen hebben voor je bruiloft. Superleuk en ik kon echt niet wachten tot het met de post binnen kwam. Leuk ingepakt, met een extra kaart erbij, net een cadeautje.

De kaarten zijn groot, zo’n 15 bij 20 cm en van dik karton. In totaal zijn het 20 kaarten, met daarop allerlei mijlpalen voorafgaand aan de grote dag.

De kaarten zijn allemaal anders vormgegeven, maar hebben wel hetzelfde lettertype. Op elke kaart is plek om de datum te noteren. Daarna kun je ermee op de foto, maar je kunt ze ook inlijsten of inplakken natuurlijk.

Ik vind ze echt te leuk! En voor €19,95 ook prima betaalbaar, zelfs leuk als cadeautje.

Je vind de Bonjour To You hier

Zijn ze niet geweldig?

Liefs Iris

6 Reacties

 1. Evelien
  februari 1, 2017 / 18:09

  Jaaa, wat leuk dat we een beetje mee mogen kijken!😊

 2. Jantine
  februari 1, 2017 / 19:41

  Leuke kaartjes Iris! Leuk dat we mee mogen kijken op weg naar jullie grote dag!

 3. februari 19, 2017 / 19:25

  Zo leuk zijn ze he?! Ik hoop ze ook ooit nodig te hebben haha 😛

 4. maart 19, 2017 / 01:02

  Jemig Iris, ik wist niet een dat je een vriend had,of vriendin laat staan dat je ging trouwen. Wat ontzettend leuk! Van harte gefeliciteerd en veel heel geluk gewenst <3

  • Iris
   Auteur
   maart 19, 2017 / 17:43

   Hahaha, al een hele tijd hoor (een vriend)! Maar ik deelde er nooit wat over op mijn blog, houd ook genoeg dingen lekker privé. Dankjewel voor je lieve reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *