Laura Geller Baked Balance-n-Brighten Foundation | Beauty

Een doosje met daarin een prachtige gebakken poederfoundation van het merk Laura Geller. Ik ken het merk niet, dus tijd om het eens te proberen!

laura2

De verpakking is mini en heel handig om mee te nemen. De merknaam staat erop, een klein rood mondje en de andere helft is transparant, zodat je kunt zien hoe het poeder eruit ziet. De Baked Balance-n-Brighten foundation belooft je huid egaal en fris te maken. Het poeder is 24 uur gebakken op terracotta en gemaakt in Italië. Door de verschillende tinten in een poeder, kun je hem makkelijk matchen bij je huid. Volgens Laura Geller is het een heel licht poeder met zachte en romige dekking die zich aanpast aan je huid.

laura1

laura3

laura5

Ziet hij er niet prachtig uit? Een klein doosje met daarin een gebakken poeder. Dit is overigens een mini van 1,8 gram, de fullsize bevat 9 gram. Een mini spiegeltje erin, al kun je daar eigenlijk weinig mee.

laura4

De kleur die ik kreeg is fair, maar er is ook nog een lichtere, genaamd porcelain. De kleur fair is licht, met een gele ondertoon. Porcelain is nog lichter met een roze ondertoon. Voor de zomer is deze prima, maar voor de winter is hij denk ik net even te donker.

lauravoor

Dit is mijn huid vooraf, ik heb hier alleen een serum en dagcrème aangebracht op mijn huid.

laurana1

laurana2

En dit is mijn huid na het aanbrengen van de foundation. Boven met alleen nog wat wenkbrauwpotlood erbij, onder met ook een lipstick en blush, zoals ik het overdag zou dragen.

Voor nu is de kleur perfect, maar in de winter zal hij net te donker zijn. Hij is geel van ondertoon, wat ik normaal niet zo snel zou pakken. Toch staat het prima en zie ik geen kleurverschil met mijn nek.

Het poeder is heel zacht, brengt gemakkelijk aan en voelt heel natuurlijk op de huid. Het blijft ook verrassend lang goed zitten en oxideert niet. Matteren doet hij licht, maar hij geeft ook een mooie glow. Ik vind het super! Maar ga er dus wel wat sneller glimmend uitzien.

Een hele mooie foundation, die ik de laatste tijd vaker draag. Alleen of als finishing poeder. Ideaal voor in de zomer!

De Laura Geller Balance-n-Brighten foundation kost €23 (voor de fullsize van 9 gram!) en is verkrijgbaar via diverse Engelse webshops. Op de website staat een schema waarmee je kunt inschatten welke tint je nodig zou hebben, mocht je twijfelen.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *