Last Minute Cadeautips | Lifestyle

Kerst komt er al bijna aan, nog een paar nachtjes slapen. Als je nog geen cadeautjes in huis hebt, dan heb ik hier een aantal last minute tips voor je!

En ook buiten de feestdagen zijn ze bruikbaar, want ook voor verjaardagen of feestjes is het ideaal. Als je net als ik fulltime werkt dan is het soms lastig om de stad in te gaan voor een cadeau. Goed plannen en online shoppen zijn dan ideaal.

Heb je onverwachts een verjaardag of zoek je nog iets voor de Kerst en heb je geen tijd de stad in te gaan?

Cadeaubonnen
Veel cadeaubonnen kun je online kopen. Douglas bezorgt ze zelfs gratis en met cadeauverpakking, ideaal. Er zijn ook webshops waar je je cadeaubonnen na aanschaf zelf kunt printen. Zo gedaan, zelf nog leuk inpakken en klaar ben je.

Webshops met printbare cadeaubonnen:

  • Douglas
  • Lief en Leer (handgemaakte armbanden!)
  • Bol.com
  • Ici Paris XL

Ook bij de meeste drogisten en supermarkten kun je cadeaukaarten kopen en laten opladen met een bedrag naar keuze.

Printables
Printables zijn documenten van internet die je zelf kunt printen. Kaarten, posters, kalenders, noem maar op. De links hieronder hebben hele mooie gratis printables.

Bij deb
Koetjes en kaartjes
Team Confetti

img_0630

Transparante ballon met confetti en geld
Oké, de ballonnen en confetti zijn handig om in huis te hebben. Maar als je die eenmaal hebt is het een kwestie van geld erin proppen, confetti erbij en opblazen.

Versier een mok met porseleinstiften
Als je altijd wat wit of neutraal serviesgoed paraat hebt is dit een hele leuke tip. Ga met porseleinstiften aan de slag en maak zo een heel persoonlijk cadeautje. Even afbakken in de oven, afkoelen en inpakken.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. december 21, 2016 / 09:40

    Die ballon met confetti en geld blijft altijd leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *