Je huis in wintersfeer brengen | Lifestyle

I’m driving home for Christmas… ik heb al zin in de feestdagen hoor! En daar hoort natuurlijk ook een gezellig huis bij. Naast de kerstboom, is er nog veel meer leuks om een wintersfeer in huis te krijgen.

Want als die boom weer weg is, dan wil je natuurlijk niet in een sfeerloos huis zitten toch? Er zijn naast de boom nog zat andere manieren om een gezellige en winterse sfeer te creëren.

De kerstboom
Ja, die kan natuurlijk niet ontbreken he? Sinds dit weekend staat hij ook weer versierd in mijn huis klaar. Ik vind het altijd zoveel extra geven in een woonkamer. Ik heb een nepperd, want dat is zo lekker makkelijk. Niet heel uitbundig versierd, want daar hou ik niet zo van. Ballen in taupekleur en tussendoor een aantal zilveren balletjes en sterretjes. Plus wat ouderwetse houten figuurtjes, die zijn zo leuk.

Lightbox
Een lightbox is helemaal hip, je ziet ze overal. Mijne komt van Hema, maar je kunt ze bij veel winkels en webshops scoren. Leuk om met teksten te wisselen en deze aan te passen op de tijd van het jaar.

Cotton ball lights
Ze liggen voor nu even de slaapkamer gezellig te zijn (vanwege de kerstboom), maar wat zijn deze leuk! Ook als ze uit zijn staan ze gezellig en deze van Action zijn helemaal niet duur.

Letterbanner
Aan te passen naar bijna elke tekst die je wilt. Ik koos voor happy holidays, maar je kunt er natuurlijk van alles van maken. Met kerstboompjes washi tape maak je het helemaal af.

Katoenbollen
Gezellig, sfeervol, ik ben gek op katoenbollen. En stiekem staan ze bij mij het hele jaar door in de kamer. Maar ik vind ze het meest passen bij de winter, vanwege de kleuren. Ik kocht die van mij bij het tuincentrum, maar ik zie ze in deze tijd van het jaar ook wel eens bij de supermarkt of bloemist.

Katjestakken
Simpel, maar zo leuk. In een vaas op de grond, in de vensterbank of op tafel. Ook deze komen bij het tuincentrum vandaan, maar kun je op meerdere plekken kopen. Geef ze geen water, dan kun je er heel lang van genieten.

Kaarsjes
De meest simpele van allemaal, kaarsjes! Mijn huis staat er vol mee en zodra de herfst begint en het sneller donker wordt gaan ze ‘s avonds aan. Op een dienblad op tafel, maar ook op de eettafel en op mijn tv-meubel staan waxinelichthouders.

Hoe breng jij je huis in wintersfeer?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *