HOT Make-up Bronzer | Beauty

Ja hoor, Iris is op dreef met de bronzers! Dat had ik vooraf niet gedacht hoor, een review van een bronzer online. Dit is de HOT make-up bronzer!

Van het merk heb ik nog nooit gehoord, maar hij ziet er niet te donker en glimmend uit, dus ik geef hem een kans. Na mijn ervaring met de Rimmel bronzer durf ik het wel aan.

hot1

Het doosje ziet er prima uit. Hij voelt wat goedkoop aan, maar ik vind de vormgeving verder simpel en mooi. De deksel is transparant, dus je kunt meteen zien welke tint het is.

hot2

Hier zie je de bestanddelen, ik zie niets opvallends. De bronzer bevat 8 gram product, een normale hoeveelheid. Goed om te zien dat er een houdbaarheidsdatum op staat. Dat zie ik vaak bij Duitse producten, handig.

hot3

De bronzer is licht, met hele miniscule shimmer erin. Hij ziet er wel warm uit qua kleur, dus ik ben benieuwd of het echt bij mij past.

hot4

Een bronzer of blush swatchen is een beetje gek, want zo opvallend zie je hem niet terug op je wangen. De bronzer bevat in de pan shimmer, maar die zie ik op de huid niet terug.

hot6

Hier zie je hem op mijn wangen. Met foundation, maar nog zonder bronzer en highlighter. Ik heb hem iets heftiger aangebracht dan ik normaal zou doen, om de kleur goed over te kunnen brengen op de foto. Ik vind hem in het echt mooi zitten, maar op de foto iets oranje overkomen.

hot7

Op deze foto heb ik op de rechterhelft van mijn gezicht de bronzer aangebracht (voor jullie links). Ik heb hem niet alleen aangebracht op mijn wang, maar ook op mijn slapen en mijn kaaklijn. Je ziet het verschil goed op de foto, meteen een stukje zonniger.

hot8

Op deze foto heb ik ook de rest van mijn make-up aangebracht en zie je het totale effect. Ik vind het fijn om wat meer kleur op mijn gezicht te hebben. Zonder shimmer en te oranje effect. Hij is wat opvallender dan mijn bronzer van Rimmel, maar zeker niet verkeerd.

Over de prijs kan ik weinig vinden. Ik zie alleen wat links van ebay staan als ik dit product google. Jammer dat Lookfantastic het niet in hun eigen shop verkopen. Dit geeft mij namelijk geen goede indruk van het merk en de bronzer…

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *