Het nieuwe trouwen | Boekreview

Je eigen bruiloft, het is een enorm leuke en tijdrovende dag om voor te bereiden. Ik kocht het boek ‘Het Nieuwe Trouwen’ voor inspiratie en tips.

Tijdschriften kennen wij allemaal wel, dat is vaak het eerste dat je koopt na je verloving. Ik zag dat altijd in films en ook bij mij was het mijn eerste bruiloft aankoop. Niet te duur en bomvol foto’s en inspiratie. Maar, wel ook veel dezelfde lijstjes en tips. Na een tijdje weet ik het allemaal al wel. Ook ga je steeds meer dingen vastleggen, dus verschuift de aandacht naar de kleine details op de grote dag.

Het Nieuwe Trouwen is een boek met daarin hele duidelijke tips over de planning van je dag. En dan nadrukkelijk jouw dag, zonder alle tradities, regels en verwachtingen van anderen. Heel verfrissend en totaal anders dan de tips die je in magazines leest. Die zijn natuurlijk heel leuk om door te bladeren, maar uiteindelijk moet je gaan voor wat jullie graag willen.

Het boek heeft een harde kaft en is lekker dik. Mooi met die grafische vormen en het goud!

De inhoud bestaat uit drie delen. Een deel planning, met veel tips over hoe je de planning aan kunt pakken en waar je bergen inspiratie vandaan haalt en zo je keuzes kunt maken. Een deel inkleuren, hoe ga je al je inspiratie en ideetjes omzetten in leveranciers en de dag vormgeven? Als laatste pagina’s vol foto’s van bruiloften om verschillende stijlen te bekijken.

Natuurlijk kan ik niet veel foto’s maken van het boek, dat vind ik niet netjes naar de auteurs toe. Maar het is echt een plaatje om naar te kijken, heel mooi gemaakt. Het leest makkelijk weg en je bent er met een paar uur doorheen. Na het lezen kun je al die informatie gebruiken om jullie dag mee in te kleuren zoals jullie dat willen. Ik vind het een verfrissend boek over trouwen en ga er zeker een aantal dingen van meenemen voor onze grote dag!

Het Nieuwe Trouwen is te koop bij de boekhandel en diverse webshops voor €24,99

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *