Hema Happiness planner | Lifestyle

Al een tijdje stond hij op mijn lijstje, deze happiness planner. Steeds zocht ik ernaar bij Hema en eindelijk heb ik hem te pakken!

De happiness planner is een boekje speciaal voor je goede gedachten, het evalueren van je dag en je wensen voor de dag erna. Je kunt het dagelijks gebruiken, maar ook af en toe.

Een beetje stom is de spelfout op het boekje, daardoor schijnt hij ook even uit de handel geweest te zijn. Ik heb er nog steeds een met de spelfout erop, dat maakt mij niet zoveel uit. Slordig is het wel van Hema.

De voorkant is pastel roze en heeft gouden pijlen erop. De bladwijzer is ook goudkleurig. Ik vind het zeker een mooie vormgeving, helemaal niet erg om dit in het zicht op tafel te hebben liggen.

De eerste bladzijden bestaan uit lijstjes om op te schrijven wat je gelukkig maakt en een maandelijkse planner. Je kunt daar een agenda in bijhouden, dagelijks wat lichtpuntjes opschrijven of je doelen voor die dag.

De rest van het boekje bestaat uit dit soort bladzijdes. Je kunt opschrijven welke goede dingen er waren op een dag. Dat kan iets groots zijn, maar ook iets kleins. Je hebt lekker gegeten, zag iets moois op straat, hebt iets nieuws aan, noem maar op.

En er zitten ook twee van dit soort pagina’s tussen. Leuk voor de afwisseling en voor inspiratie.

Een leuk boekje dus, om positieve dingen in bij te houden. Je kunt dit natuurlijk in elk ander notitieboekje doen, maar de happiness planner is er wel speciaal voor gemaakt.

De Happiness planner kost €3,00 per stuk en is verkrijgbaar bij Hema.

Liefs Iris

3 Reacties

 1. jantine
  januari 27, 2017 / 10:20

  Heel mooi boekje, fijn om bij de positieve dingen stil te staan!

 2. hester
  maart 9, 2017 / 12:36

  Hai, ik kan deze nergens meer vinden! 🙁 Waar heb jij m gekocht?

  • Iris
   Auteur
   maart 19, 2017 / 17:39

   Bij mijn lokale Hema, als het goed is moeten ze er gewoon nog zijn hoor. Je kunt op de Hema site zien in welk filiaal in je buurt hij nog op voorraad is en hem eventueel online bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *