Favorieten van 2016 | Video

Een weekje later dan normaal, maar dit is dan ook wel de belangrijkste favorieten video van het jaar. Alle toppers van 2016, die je echt MOET proberen wat mij betreft.

favo1

Boss Ma Vie parfum
Heerlijk parfum, vrouwelijk en luxe.

Hadalabo serum
Luchtig en vochtinbrengend. Het is wat moeilijker verkrijgbaar, maar wel topspul. Trekt snel in en zorgt ervoor dat alles wat je daarna opsmeert nog beter werkt.

Balea Repair haarolie
Budgetproof en werkt goed. Ik heb hem al een tijdje, maar gebruik hem de laatste maanden pas. Deze komt zeker nog een keer in huis.

Balea Pures Volumen shampoo
Een van de weinige shampoos die mijn haar wel volume geeft. Ruikt lekker, is betaalbaar en werkt goed. Ik koop heb keer op keer en hij bevalt nog steeds prima.

favo2

MAC Faux en Mehr lipsticks
Twee lipsticks die ik heel erg mooi en draagbaar vind. Faux draag ik veruit het meest en wissel ik af met Mehr en de Essence lipstick op de foto. Faux kan bij alles, staat bij alles en is niet te opvallend. Mehr is iets donkerder en matte, maar ook prachtig.

Essence Natural Beauty lipstick
De longlasting lipsticks van Essence vind ik super! Mooie kleuren, goede kwaliteit en natuurlijk kosten ze bijna niets. Natural Beauty is een roze kleurtje, heel draagbaar. Net als MAC Faux, past hij bij alles.

L’Oreal Brow Designer wenkbrauwpotlood
Na mijn Anastasia poeder wilde ik weer eens een potloodje proberen. Maybelline heeft een hele fijne, maar die moest ik dagelijks slijpen omdat hij zo zacht is. Ik koos dus een keer voor L’Oreal en dat bevalt ook prima. De kleur staat goed bij mijn haar en huid en het potloodje is zuinig in gebruik.

Chanel Vitalumiere Aqua foundation
Een foundation die ik niet voor het eerst gebruik, maar sinds lange tijd weer aangeschaft heb. Een heel natuurlijk effect, ik vind het zo mooi.

Catrice High Glow highlighter
Top dat deze gewoon bij Kruidvat te koop is.  Mooie glow, niet te opvallend. Ik hou ervan als ik hem gewoon dagelijks op kan en er niet elke dag uitzie alsof ik naar een feestje ga.

Cailyn eye balm / primer
Een wat moeilijker verkrijgbaar product, want deze ontving ik in de Styletone box. Maar sinds ik hem heb gebruik ik niets anders meer als primer voor onder mijn oogschaduw. Het werkt gewoon ontzettend goed!

Wat zijn jouw ultieme favorieten van het afgelopen jaar?

Liefs Iris

3 Reacties

 1. januari 3, 2017 / 11:52

  Leuk weer! Ik heb die volumeshampoo ook gekocht op jouw aanraden. Dat probleem heb ik wel vaker als ik jouw video’s kijk, haha 😛 Ben ook benieuwd geworden naar het luchtje..

  • Iris
   Auteur
   januari 3, 2017 / 13:08

   Erg he, dat lijstje wordt nooit korter na het kijken van youtube video’s!

 2. jantine
  januari 3, 2017 / 16:51

  Ik heb de Essence Natural Beauty lipstick ook en de MAC Mehr, vind ze beiden erg mooi! Altijd leuk om lijstjes van een ander te zien, je wordt er altijd zo nieuwsgierig van. 🙂 Ben benieuwd naar de geur Boss MaVie en naar de highlighter van Catrice. Mooie favorieten Iris!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *