Favorieten november | Video

Het is weer tijd voor mijn favorieten! Een lastige keuze dit keer, omdat ik zoveel producten zo graag gebruik. Dit zijn ze voor november.

De ene keer is favorieten kiezen makkelijker dan de andere. Soms ontdek ik heel veel nieuws en kan ik niet kiezen, soms dan is het zoeken naar producten. Niet omdat ik dan geen favorieten heb, maar meer omdat ik dan veel dingen gebruik die ik al eerder heb laten zien. En ja, dat is voor jullie wat minder leuk om te bekijken natuurlijk.

Hugo Boss Ma Vie eau de parfum
Een heerlijk parfum, vrouwelijk en bloemig. Voor mijn doen best ‘zwaar’, terwijl het absoluut geen zware geur is. Ik hou gewoon van licht, zoet en zomers en dan is een eau de parfum natuurlijk een stuk sterker. Een heerlijk vrouwelijke geur die ik graag draag in de herfst en winter.

Balea Intensive lippenbalsem (€0,65 DM)
Supergoedkoop en heel fijn in gebruik. Bevat geen minerale olie, dus voedt je lippen ook echt goed. Elke ochtend smeer ik dit op mijn lippen en het zorgt voor een dun en verzorgend laagje. Ruikt neutraal en is lekker budgetproof.

The Ordinary Coverage Foundation (€6,70 Deciem webshop)
Mijn serum foundation is al bijna op, zo graag draag ik die. Maar voor het koudere weer vind ik een wat meer dekkende foundation ook wel weer fijn. Deze foundation is te vergelijken met de True Match van L’Oreal. Niet te dekkend, heel natuurlijk om te dragen.

The Ordinary 10 minute facial (€7,20 Deciem webshop)
Een peeling met 30% AHA en 2% BHA zuren. Heftig, zo wordt hij omschreven. Je gebruikt hem voor 10 minuten en dan spoel je hem af. Hij is rood, wat er echt niet uitziet op je gezicht. Maar je vergeet hem dan in ieder geval niet af te spoelen. Ik had er zelf geen last van op mijn huid, maar je huid kan er gevoelig op reageren. Na 10 minuten een zachte en stralende huid, heerlijk! Ik merk het vooral als ik verzorging aanbreng, dat gaat heel soepel.

The Chemistry Brand Extreme Hydration Concentrate (€20 Deciem webshop)
Met mijn droge handen is een goede crème heel welkom. Ik heb er al tig geprobeerd en ben altijd op zoek naar een nieuwe. Dit is een concentrate, een soort gel. Met daarin voedende bestanddelen en veel siliconen. Het trekt razendsnel in en zorgt niet voor een vettig laagje. Het merk omschrijft de crème als een beschermende handschoen, wat ik wel snal. De siliconen zorgen voor een laagje op je huid, zodat deze beschermd blijft. Je zou meteen, na 24 uur en na 10 dagen resultaat moeten zien door de vijf technologieën. Ik vind het een heerlijk product, wat ook echt goed werkt voor mijn droge huid.

Heb jij favorieten deze maand?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *