Favoriete sieraden

Een echt sieradenmeisje ben ik niet, maar ik heb wel zo mijn favorieten. Simpele en niet te opvallende sieraden, daar hou ik van. Je zult mij dus niet snel rond zien lopen in goud of blingbling. Maar met deze sieraden wel!

Vroeger droeg ik veel meer sieraden dan nu, ook veel meer kleurige en opvallende items. Daarna heb ik een tijd nauwelijks sieraden gedragen vanwege mijn werk, maar inmiddels kan het weer allemaal. Ik draag vooral ringen en armbanden. Oorbellen wil ik ook weer dragen, maar ik vind ze al snel te veel opvallen. Kettingen vind ik leuk als ik ergens naartoe ga. Maar tijdens het lesgeven is dat alleen maar heel irritant.

Dit armbandje draag ik de laatste tijd vaak. Hij komt uit de webshop Lief en Leer, waar ik al eerder een artikel over schreef. Stoer, maar je merkt niet dat je hem om hebt, hij weegt weinig.

Deze ringen draag ik ook veel. De linkerring is al heel oud, die heb ik zeker al sinds de brugklas. De middelste is ook een oudje, deze vind ik eigenlijk niet meer zo heel erg bij mij passen. Ik kocht hem ooit eens bij Lucardi, volgens mij verkopen ze hem nog. De rechterring is de nieuwste, ik kreeg hem twee jaar geleden voor kerst. Simpel en stijlvol, ik ben er gek op.

Dit armbandje is heel simpel en valt nauwelijks op. Ik heb deze ook al erg lang, ooit eens zelf gekocht. Blijft leuk en past bij veel andere sieraden en verschillende outfits.

Als laatste deze twee armbandjes, gemaakt door mijn zusje. Een zwarte kralenarmband en een roze armbandje met een hamsahandje. Makkelijk met elastiek en je voelt ze nauwelijks zitten.

Heb jij favoriete sieraden?

Liefs Iris

1 Reactie

  1. oktober 6, 2016 / 08:28

    Jouw ringetjes vind ik echt prachtig! Zelf ben ik echt dol op horloges en die draag ik dan ook graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *