Favoriete Netflix series | Lifestyle

Dat ik evenveel Netflix kijk als gewone tv kun je inmiddels wel stellen. Ik heb zo mijn favorieten en dat zijn vooral series. Waar kijk ik het liefst naar?

Netflix is heerlijk! De uitvinder ervan mag een lintje krijgen wat mij betreft. Makkelijk, afwisselend en er is altijd wel iets wat mij aanspreekt. Bij de volgende series kan ik het vaak niet bij een aflevering houden…

zwart2

The Blacklist
Mijn nieuwste ontdekking. Over het afwerken van allerlei criminelen op de zogenaamde blacklist. Er speelt ook nog van alles omheen en het is af en toe retespannend.

Suits
Wat moet ik met mijn leven na seizoen 6??? Deze staat geloof ik nog niet op Netflix, maar kijk ik via een streamingdienst die gelijk loopt met Amerika. Zwaar verslaafd zeg ik je.

Sons of Anarchy
Waar de meeste vrouwen helemaal smelten van Jaxh, vind ik het helemaal niet zo’n lekker ding. Maar de serie is spannend en je kunt echt niet stoppen met kijken. Als de personages ook nog een accent hebben dan is het bij mij al helemaal goed.

Homeland
De seizoenen van Homeland zijn allemaal in een bepaald land en met een bepaald thema. Leuk, want zo blijft de serie verrassen en niet saai.

Breaking Bad
Dat ik deze serie leuk zou gaan vinden had ik niet verwacht. Een scheikundeleraar die drugs gaat dealen? Maar echt, ga dit kijken! Ook het persoonlijke leven van Walter komt veel voor en dat maakt het naast spannend, soms ook luchtig.

Wat kijk jij graag op Netflix?

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Jantine
    februari 17, 2017 / 16:47

    Leuke aanraders heb je Iris!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *