Essence We Are Limited Edition | Beauty

Eigenlijk bedoeld voor valentijn, maar wij krijgen hem een stukje later. Deze nieuwe Trend Edition van Essence genaamd ‘We Are…’

Met de ‘We Are…’ collectie wil Essence vriendschappen vieren. Uiteenlopende rode tinten gecombineerd met cool grijs verzekert je van een perfecte BFF look. Dé highlights van deze collectie zijn de prachtige hartvormige matte lipsticks en het schattige make-uptasje vermomd als lippen. Niet echt een collectie die mij meteen aanspreekt, maar hij is wel heel erg cute!

Creamy eyeshadow pen €2,89
De pen met crèmige textuur creëert mooie oogschaduwstijlen in grijs en lichtroze. Kan ook als highlighter worden toegepast. Verkrijgbaar in 01 be my highlight! en 02 be my glam-light!.

Dip eyeliner ultra black & waterproof €2,89
Of je nu gaat voor een expressieve of juist subtiele look, ultrazwarte, precieze en waterproof eyeliner zijn nu heel gemakkelijk te creëren met deze dip eyeliner.

False lashes & 3D rhinestones set €3,39
Kunstwimpers garanderen een adembenemende look en de kleine 3D steentjes geven individuele accenten rond de ogen.

Contouring lipliner €1,59
Omlijn de lippen en kleur ze in met deze geweldige lipliners. Verkrijgbaar in roze, rood en pruim-bes tint. Een dream team met de velvet matt lipsticks! Verkrijgbaar in in 01 P.S. we ♥ pink, 02 P.S. we ♥ red en 03 P.S. we ♥ berry.  

Velvet matt lipstick €2,59
Dat word je op de zijde-matte lipsticks in roze, rood en pruim-bestint. Een bijzonder detail: de hartvormige lipstickvorm. Verkrijgbaar  in 01 P.S. we ♥ pink, 02 P.S. we ♥ red en 03 P.S. we ♥ berry.

Multicolour blush €3,39
De multicolour blush in roze-koraal met hart reliëf geeft het gezicht een prachtige, frisse tint.

Nail polish €1,99
Langhoudende “high shine” nagellakken met hun goede dekking. Grijs, roze en pruim-bestint verzekeren je van prachtige Valentijns nagels. Verkrijgbaar in 01 I have grey-t times with you, 02 pink party only with you en 03 I ♥ you berry much.

Lip bag €2,99
Je kunt niet anders dan je hart verliezen aan dit helder roze make-up tasje in stijlvol lippen-design. Er is geen betere manier om je belangrijke beautyproducten te bewaren!

Eau de toilette We Are Lovely 10 ml €2,99
Een verrassende, frisse geur die elke seconde met je beste vriendin onvergetelijk maakt. De topnoot heeft een fruitig accent met cranberry, wilde aardbei en nashi peer. De hartnoot geeft de geur een bloemig, exotisch tintje met lelietjes van dalen, hibiscus, vergeet-me-nietjes en kokos. De basis bestaat uit een zoete, kruidige noot met sandelhout, amandel, kandijsuiker en musk.

De Essence “we are…” collectie is verkrijgbaar van in mei 2017 bij Kruidvat en Trekpleister, zolang de voorraad strekt.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *