Eetdagboek #9 | Lifestyle

Dagboek negen alweer! Ik laat jullie weer zien wat er de afgelopen tijd op het menu stond. Niet veel speciaals, maar wel gerechten die ik graag maak.

Als een recept bij mij een succes is, dan maak ik het daarna nog veel vaker. Ik ben niet zo van het experimenteren, maar af en toe probeer ik wat nieuws.

eet2

Noodles met kip en wokgroenten
Lekker hoor, met daarbij teriyaki woksaus en sesamzaadjes. Snel en makkelijk.

eet3

Pasta
Niet mijn favoriet, zeker niet macaroni en dan gehakt erbij. Maar ik maak hier mijn wederhelft heel blij mee, dus dan verschijnt dit ook op tafel. Zelf eet ik liever spaghetti of tagliatelle met een lekkere tomatensaus en groente.

eet4

Gewokte spinazie met champignons, pijnboompitten, risotto en een kipkrokant burger
Een nieuw recept, lekker hoor. De champignons bak ik in een wok, daar gooi ik de spinazie bij. Ik rooster de pijnboompitten en die gaan daar ook weer overheen. Met risotto gekleur met kurkuma en een krokante kipburger. Het klopt dat je de champignons niet ziet, die gaan naar het bord van mijn vriend.

eet5

Couscoussalade met kipburger
Ik eet alleen, dus dan maak ik dit voor een keertje. Ik weet dat ik mijn vriend hier niet happy mee maak namelijk. De couscous wel ik in kokend water, daar gaan couscouskruiden doorheen. Ik snij wat tomaat, komkommer en bosui, voor door de couscous. Kipburger erbij en klaar.

eet6

Hete kip met broccoli en aardappeltjes uit de oven
Een favoriet, deze hete kip. Recept is van Lekkerensimpel. Daarbij broccoli met saus en aardappeltjes uit de oven (met patatkruiden uiteraard).

eet7

Hete kip met komkommersalade en aardappeltjes uit de oven
Ik had kip over, dus dan de volgende dag nog maar een keer hete kip. Nu met komkommersalade van plakjes komkommer, azijn, zout en peper. En daarnaast aardappeltjes en patatkruiden.

eet1

Wraps met kip, salade en fajita saus
Libanees platbrood met daarin kip met fajita saus en een salade van tomaat, komkommer en sla.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *