Drie bloggers die ik graag volg | Lifestyle

Van bepaalde bloggers kijk ik video’s bijna direct nadat ik de Youtube app open, of bezoek ik iedere dag hun blog. Die zijn gewoon te leuk om over te slaan!

bloggers

Fleur de Force
Fleur volg ik al jaren, ik was meteen gek op haar video’s. Haar kledingstijl is wat te tuttig voor mij, maar haar make-up video’s zijn super. Ook haar vlogs kijk ik graag. Ze is heel bekend, maar ik vind haar nog steeds een beetje ‘the girl next door’, zodat ze voor mij leuk blijft om te volgen.

Vera Camilla
Zo’n beetje de enige grote beautyblogger die er nog over is in Nederland. Vera maakt veel reviews en daar hou ik van! Ik vind haar interieur prachtig en kijk elke video die zij maakt.

2WMN
Een tikkie burgerlijk? Ja, maar ik hou ervan! Recepten, huishouden, vlogs, hele persoonlijke artikelen.. ik vind dit een heerlijke site! Willemijn en Martine zijn ongeveer even oud als ik, we zitten dus ongeveer in dezelfde levensfase en daarom is het heel herkenbaar.

Wie vind jij leuk om te volgen??

Liefs Iris

1 Reactie

  1. juni 10, 2017 / 12:31

    Fleur ken ik niet. Daar ga ik eens een kijkje nemen.
    Vera en 2WMN volgt ik al heel lang, 2wmn zelfs nog met hun oude blog. Vooral dat kneuterige, heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *