Diary 50 | Sneeuw & Staken

Goedemorgen! Bijna vakantie, nog een weekje werken. Deze week was rommelig met sneeuw en een dag staken, maar er is ook genoeg leuks te vertellen.

Zondag slaap ik heerlijk uit. Daarna ga ik aan de slag met het opnemen van video’s. De unboxing van de Lookfantastic box en mijn The Ordinary collectie.

Sneeuw!

Maandag stap ik zo de deur uit, help! Gelukkig gaat alles goed.

Dinsdag ben ik een dag vrij, want het basisonderwijs staakt. En dat is helemaal niet vervelend met die gladde wegen. Kan ik meteen deze leuke posters van Kruidvat ophangen. Ze hebben regelmatig sets met posters te koop, dit keer een met kerstteksten erop.

Kaarsje aan en bloggen maar. Deze van Woodwick stond afgelopen week op Iribella en heeft het geluid van een knapperend haardvuur, zo leuk.

Vrijdag, weekend! Ik heb net de boodschappen opgehaald bij een AH pick up point (bijna net zo geweldig als laten bezorgen) en ingeruimd. Elke week zit er weer wat gratis bij ter promotie. Deze week een schot in de roos, chocolade, ohhhh! De chillisaus gebruik ik ook wekelijks, dus dat komt altijd van pas.

Ik krijg ook mijn kerstpakket op het werk. Een ‘groen’ pakket met allerlei lekkers erin. Olijfolie, soep, dressing, tapenade, koekjes, chocolade, thee, toast, broodmix, kruiden, fruitwater een lunchbox en een drinkbeker. Niks vieze kaasjes, dit komt echt allemaal wel op hoor.

Donderdagavond heb ik geen Expeditie gekeken, ik was gewoon te moe en te druk. Dus dan maar vrijdagavond. Ik zit met open mond te kijken, Niels eruit en Soundos naar de finale?!

Gezellig met de kaarsjes aan. Mijn moeder maakt elk jaar mooie kerststukken, dus die staat uiteraard te pronken op de salontafel. Thanks mam!!!

Dit vat de zaterdag wel samen. Uitslapen, huishouden en ondertussen nog even bloggen.

Tot volgende week!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *