Diary 47

Goedemorgen! Alweer zo’n stille week op Iribella helaas. Maar mijn diary mag uiteraard niet ontbreken, want ik heb niet stil gezeten!

Dat het zo stil is heeft onder andere te maken met de drukke maanden op mijn werk. Dat gaat altijd voor en als ik ‘s avonds aan de bak moet voor mijn klas dan lukt dat niet meer voor Iribella. Ook probeer ik zoveel mogelijk mijn rust te pakken en ook in het weekend eens een dagje niks te doen en weer goed op te laden. Ik baal er zelf ook enorm van dat ik dan niet vooruit kan werken, maar hopelijk lukt het snel weer om het volledig op te pakken.

Zondag beginnen we met een zonnetje in huis, daar kan ik zo blij van worden.

Ik film de unboxing van de Lookfantastic box, die heb je dinsdag al kunnen zien. Hij stond al meer dan een week op de kast, dus ik was razend nieuwsgierig.

‘s Avonds lekker in bad, na een verder rustige dag.

Van oma krijg ik geld om wat voor te kopen voor Sinterklaas. Enorm lief, ook al ben ik stiekem dan al 28. Ik koop er deze spellen van, die op mijn lijstje stonden. Altijd goed en hier heb je echt jarenlang zoveel plezier van. 30 Seconds hebben wij al, dus ik was ook heel benieuwd naar de allernieuwste versie.

Expeditie Robinsonnnnnn!

Cadeautje inpakken voor een collega als verrassing.

Daarna bestel ik de boodschappen online, echt wat een uitvinding is dat. Sinds ik het een keer geprobeerd heb kom ik amper nog in een supermarkt. Ik vind boodschappen doen helemaal niet erg, maar dit is zo heerlijk luxe.

Onderweg naar een leuke afspraak, waar ik binnenkort meer over wil vertellen aan jullie. Hier zie je mijn nieuwe tasje van Lief en Leer.

Pizza time, want hey, lekker makkelijk op zaterdag.

The Voice terugkijken van gisteren. Vandaag (zondag) hoop ik flink vooruit te kunnen bloggen en lekker uit te slapen.

Tot volgende week!

Liefs Iris

4 Reacties

 1. Emma
  november 26, 2017 / 10:17

  Wij komen spelletjes spelen!

 2. jantine
  november 27, 2017 / 16:31

  Toch leuk om je diary weer te lezen Iris! Kan me voorstellen dat je dan niet zoveel puf hebt om te bloggen en vooruit te werken. Veel succes op je werk en rustig aan 🙂

  • Iris
   Auteur
   november 27, 2017 / 22:39

   Dankje! Voor deze week is het weer gelukt, elke dag wat te lezen voor jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *