Diary 40 | Loetje & Lookfantastic

Een leuk en lekker weekje, met de nieuwe Lookfantastic box van deze maand en voor het eerst de beroemde biefstuk eten bij Loetje!

Een dagje later dan gewend, omdat ik zaterdagavond laat thuis was en zondag meteen weer in de weer was. Dan maar een dag later, dat moet ook eens kunnen.

IMG_4531

Heerlijk, de zon in huis op zondag.

IMG_4532

Ook leuk, Verstappen op de eerste plek! Stiekem vind ik wel leuk om te kijken in het weekend, zeker als Verstappen er niet al in de eerste bocht uit ligt.

IMG_4535

Bommetje vol deze maand!

IMG_4539

Ik neem twee video’s op, mijn favorieten en de opgemaakt video. De laatste zie je morgen verschijnen, de favorieten heb je vorige week al kunnen zien.

IMG_4546

Daarna natuurlijk de foto’s erbij maken voor de artikelen. Iribella in action!

IMG_4548

‘s Middags nog een paar aflevering Suits seizoen 7, blijft leuk.

IMG_4551

‘s Avonds doe ik iets heel vreemds, ik bestel sportkleding. Als je mij persoonlijk kent weet je dat ik een bloedhekel heb aan sporten. Dus dit is iets heel uitzonderlijks..

IMG_4574

Expeditie Robinsonnnnn!

IMG_4575

In plaats van thuisbezorgen, ga ik mijn boodschappen eens ophalen. Hoe leuk ik boodschappen doen ook vind (ja echt!).. ik ben op vrijdagmiddag vaak zo laat klaar met werken, dat ik wel heel laat thuiskom uit de supermarkt. Laten bezorgen is een stok achter de deur, want dan moet ik gewoon thuis zijn. Dit is ook ideaal, ophalen bij een pick-up point.

IMG_4577

Binnen een paar minuten staat alles in de auto en kan ik weer naar huis. TOP!

IMG_4580

Sportkleding is bezorgd, dus meteen even passen. Ik bel ook mijn zusje even om te vragen of het echt zo los of strak moet zitten, ik heb echt geen idee! Als ik in een ver verleden ging fitnessen deed ik dat gewoon in een joggingbroek met hemdje namelijk.

IMG_4581

Meteen maar even uitproberen, rondje rennen!

IMG_4589

Zaterdag ligt deze in de bus, whoohoo. Wat een luxe doos dit keer, ik ben heel benieuwd!

IMG_4590

Op naar Amsterdam, eten bij Loetje!

IMG_4591

Ik bekijk de kaart wel, maar stiekem weet ik toch al wat ik wil eten. De biefstuk is hét Loetje gerecht, dus die wil ik uiteraard proberen.

IMG_4595

Biefstuk met een liter jus.. en lekker dat het was, hmmmmmmm.

IMG_4599

Oreo cheesecake toe, ook niet verkeerd. Wel een beetje droog, maar niets haalt het dan ook bij mama’s cheesecake 😉 Daarna nog even borrelen bij vrienden thuis en meteen daarna mijn bed in.

IMG_4605

Geloof het of niet, maar hier zaten de hele middag vriendinnen op de bank. Er gingen liters thee en heel wat woorden doorheen, weer heerlijk bijgekletst. Maar zo gezellig dat ik vergat een foto te maken, oeps.

IMG_4610

‘s Avonds nog de wassen ophangen en wegvouwen.. pyjama aan en Heel Holland Bakt op tv. Het weekend is helaas weer voorbij…

Tot volgende week!

Liefs Iris

2 Reacties

 1. Cindy
  oktober 9, 2017 / 20:37

  Och, Loetje… het water loopt me in de mond bij het zien van de foto. Zo lekker!
  En sporten? Zo, knap! Zeg nooit nooit inderdaad. Ik sta op mijn 48e nu 2 keer in de week in de sportschool terwijl ik altijd een bloedhekel had aan sport.
  Tipje: er zit een kortingscode voor de adventcalender in het boekje van de box van Look fantastic. Lekker handig als je hem al gepre-ordered hebt… not. Ik heb gemaild, en ik mag nu de kortingscode mailen, dan crediteren ze 20% op mijn creditcard. Dus de moeite waard om even achteraan te gaan!

  • Iris
   Auteur
   oktober 9, 2017 / 20:45

   Dank voor de tip, moet hem nog openmaken.. maar ga zeker even mailen als ik dat gedaan heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *