De inhoud van de Lookfantastic adventskalender

Vorig jaar liep ik hem mis, dit keer is hij wel van mij. De Lookfantastic adventskalender! 25 dagen een beautyproduct als verrassing, dit zit er dit jaar in…

Zo’n beautybox is heerlijk, elke maand een cadeautje voor jezelf in de brievenbus. Wat zal erin zitten? Ik vind het nog steeds heel leuk en kijk er altijd naar uit. Maar wat nu als je deze verrassing een maand lang elke dag krijgt? Dat is toch te gek! Ze zijn niet nieuw, deze adventskalenders. Maar voor mij was het de eerste keer en ik vond het super. De inhoud van de Lookfantastic kalender voor 2017 is top en laat ik in dit artikel aan jullie zien.

Dag 1: Illamasqua Lava Lips lipstick in de kleur Vixen fullsize
Dag 2: Ciaté Fierce Flicks eyeliner fullsize
Dag 3: Grow Gorgeous scalp detox treatment 80 ml
Dag 4: First Aid Beauty Ultra Repair Cream fullsize
Dag 5: Balance Me Micellair water 30 ml
Dag 6: This Works In Transit Camera Close Up masker/moisturizer/primer 15 ml
Dag 7: James Read Gradual Tan spray 30 ml
Dag 8: Redken No Blow Dry haarcrème 30 ml
Dag 9: Bellapière Cosmetics Banana Setting Powder fullsize
Dag 10: Oskia Renaissance Mask 10 ml
Dag 11: Molton Brown Gingerlily Body Wash 100 ml
Dag 12: Caudalie Moisturizing Sorbet 15 ml
Dag 13: Moroccanoil Treatment 15 ml
Dag 14: Korres Wild Rose Sleeping Facial 16 ml
Dag 15: Lookfantastic 2-in-1 Makeup Brush fullsize
Dag 16: ModelCo Instant Brows fullsize
Dag 17: Omorovicza Queen of Hungary Mist 30 ml
Dag 18: Dr Lipp Multi Purpose Balm 4 ml
Dag 19: Crabtree & Evelyn La Source Hand Therapy 25 g
Dag 20: Elemis Marine Collagen dagcrème 15 ml
Dag 21: Magnitone Wipe Out Makeup Eraser fullsize
Dag 22: Lookfantastic oogschaduwpalette Foxy fullsize
Dag 23: Doucce Maxlash mascara mini
Dag 24: Dr Botanicals facial oil
Dag 25: Pixi Hello Glow set

Een fantastische inhoud! Er zitten 9 fullsize producten in en 16 (grote!) samples. 13 van de producten zijn huidverzorging, 3 producten ‘accessoires’ en er zitten 7 make-up items in. Een mooie mix en er zit ook van alles wat in, een haarproduct, douchegel, handcreme, dagcreme, masker, mascara, lipstick, kwast, reinigers.. een mooie verdeling. Allerlei luxe merken, maar ook wat meer betaalbare.

Het meest blij ben ik met de make-up eraser, Oskia renaissance mask, kwast en Caudalie creme. Die gebruik ik zeker en de laatste had ik laatst bijna zelf gekocht. Ik ga alles apart fotograferen en natuurlijk uitproberen. Vind ik iets de moeite waard, dan zul je het vast zien komen op Iribella.

Superblij met deze adventskalender! Volgend jaar bestel ik hem zeker nog een keer.

Liefs Iris

2 Reacties

 1. Cindy
  december 28, 2017 / 08:35

  Wat is ie weer mooi he? Ben er zelf ook weer heel blij mee. Een aantal producten ga ik niet gebruiken, omdat deze meer geschikt zijn voor een droge huid. Maar ik stel altijd een pakketje samen voor mijn buurvrouw, als dank voor alles wat ze altijd voor me doet (o.a. katten verzorgen als ik op vakantie ga) en daar gaan deze o.a. in.
  Volgend jaar ga ik hem zeker weer bestellen!

 2. jantine
  december 29, 2017 / 17:27

  Wat een mooie inhoud zeg! Wat fijn dat je er dit jaar een hebt kunnen bemachtigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *