Catrice Pulse of Purism | Limited Edition

Catrice komt in het voorjaar weer met een prachtige limited edition collectie. Pulse of Purism, met frisse kleurtjes en luxe verpakkingen.

De combinatie van koele en frisse kleuren spreekt mij zeker aan. Het is nog januari, maar hierdoor krijg je toch zin in de lente? Vanaf februari zijn deze producten te koop.

catricethumb

De gouden verpakkingen zijn niet zo mijn smaak, maar chic staat het wel. Het is geen grote collectie, maar bevat wel producten voor je ogen, lippen, wenkbrauwen, gezicht en nagels. De Glowrizer is een nieuw product, die je huid moet laten glanzen. Maar ook de Brushed metal top coat heb ik nog niet eerder gezien,  deze geeft je nagels een stoere finish.

oog

Pure Metal Palette €4,89
De paletten bevatten elk drie gebakken poeder oogschaduws met een metallic effect. Champagne, zilverblauw en koper in het ene palet en wit, taupe en brons in het andere palet.

brow

Brow Pomade Stick €3,59
Deze praktische Brow Pomade Stick kan gebruikt worden om wenkbrauwen te contouren, vullen of modelleren. Ik ben benieuwd of de kleur ook voor mij geschikt is.

lip

2-Tone Lipstick €3,99
De tweekleurige lipstick met een glanzend midden geeft een zachte kleurverdeling met een glanzende finish.

C01	Natural Glow

Pure Radiance Glowrizer €4,99
Geeft een subtiele, stralende glans en laat oneffenheden van de huid verdwijnen: de primer met lichtreflecterende gel-parels. De dispenser breekt de parels voorzichtig tijdens het pompproces en vermaalt ze tot een gladde textuur. Hier ben ik heel benieuwd naar!

C01 Pure Hibiscocoon

Powder Blush €3,99
De blush met een zijdezachte poedertextuur geeft de jukbeenderen een heldere koraalroze kleur. Voor een bijzonder frisse teint.

nagellak

Nail Lacquer & topcoat €2,99
Deze nagellakken in drie trendy kleuren staan voor langhoudende, intensieve dekking en een prachtige glans. De Top Coat droogt mat op en heeft harde borstelharen om een unieke “Brushed Metal Look” te creëren. De nagellak met langhoudende textuur kan individueel gebruikt worden of als toplaag.

C01 Simple Understatement

Nail Stripes €2,99
Nail Stripes, de trend accessoire die een elegant en complex design aan je nagels geeft. De gouden folie is zelfklevend en kan aangebracht worden op gelakte of ongelakte nagels.

Je koopt de limited edition Pulse of Purism producten vanaf februari bij Kruidvat en Trekpleister.

Welk product spreekt jou het meest aan?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *