Catrice ICONails | Beauty

Vanaf mei wordt het Ultimate Lacquer assortiment van Catrice vervangen door de nieuwe collectie ICONails gel nagellakken!

De nieuwe collectie nagellak heeft een geheel nieuw vormgegeven flesje en allerlei nieuwe kleuren. In totaal zijn het er 36. Kleuren die mij enorm aanspreken, als ik het persbericht bekijk. Trendy, opvallend, draagbaar, er zit van alles en nog wat bij. Voor iedere gelegenheid en persoonlijkheid kun je een passende tint vinden.

iconails3

Catrice belooft een innovatieve formule, met perfecte gel glans en maximale houdbaarheid. De nagellakken zijn verrijkt met açai olie, waardoor ze een hoogglans finish hebben. Het nieuwe kwastje maakt aanbrengen een fluitje van een cent.

iconails1

De prijs van de nagellak wordt €2,99. Een prima prijs om er eens een aantal te proberen.

Ik ga er absoluut naar kijken in de winkel, jij ook?

Liefs Iris

3 Reacties

 1. jantine
  mei 12, 2017 / 14:32

  Jazeker, ik ga er ook een aantal proberen. Ben heel benieuwd! Van de vorige lijn nagellakjes heb ik er een aantal en die bevallen goed, ben benieuwd hoe deze zijn! Ga je ze ook swatchen/vergelijken Iris?

  • Iris
   Auteur
   mei 13, 2017 / 19:00

   Als ik bij Kruidvat ben zal ik wat leuke kleurtjes meenemen. Maar nagellak swatchen is niet mijn sterkste kant hoor, dus of er ook een blogpost over komt..

   • Jantine
    mei 16, 2017 / 14:39

    Oke ik wacht het gewoon af;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *