Catrice Deluxe Glow Highlighter | Review

Nieuw in het assortiment is deze Deluxe Glow Highlighter met drie verschillende tinten. Ik vind ‘m lijken op de poeders van Hourglass, dus ik was er heel nieuwsgierig naar.

Het doosje ziet er prima uit, transparant met gouden letters. Typisch Catrice en heel stevig. In de verpakking zit in totaal 10 gram, wat normaal is voor een highlighter.

Hier zie je de drie tinten goed. Links een warme highlighter, in het midden een koele highlighter en rechts een wat donkerdere tint, die voor mij bruikbaar is als een bronzer.

De pigmentatie is prima, wat mij betreft. Het zijn geen hele heftige highlighters, dus als je die zoekt dan kun je deze skippen. Maar voor dagelijks gebruik vind ik ze prima, ik hou niet van een heel opvallende glans. De middelste kleur spreekt mij het meest aan, de linkerkleur vind ik ook erg mooi.

Mijn gezicht zonder highlighter, maar wel met foundation en blush.

Hier zie je de highlighter in actie. Ik heb de donkere kleur als contour aangebracht en de middelste kleur boven mijn blush. Van dichtbij zie je wel dat mijn porien iets geaccentueerd worden, wat je al snel hebt bij een highlighter. Het stoort mij niet, maar ik moet het wel vermelden. De glans vind ik prima, niet te opvallend. Voor dagelijks gebruik heel geschikt, voor een avondje uit of een wat heftigere look kun je wel wat meer glans gebruiken.

Ik ben blij dat ik dit palette gekocht heb, want ik vind dat hij zijn geld waard is. Het geeft je huid een mooie glow en voor mijn lichte huid is hij prima. Ben je wat getinter of op zoek naar een heftige glow, dan is dit product misschien niet zo heel geschikt.

De Catrice Deluxe Glow Highlighter kost €4,59 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *