Brenda Kookt planners | Lifestyle

Voor een planner als ik zijn deze Brenda kookt planners echt een uitkomst. Ik hou ervan om mijn week vooruit te plannen wat maaltijd betreft en kan sinds mijn zwangerschap écht niet meer zonder lijstje.

Ja zelfs als in online mijn boodschappen doe, maak ik een lijstje. Want ik vergeet dingen en ben drie keer zo lang bezig om alles te check, check, dubbelchecken.

Brenda Kookt ken je wellicht wel van haar foodblog, waar ze elke dag recepten deelt. Mijn moeder is groot fan en maakt regelmatig recepten van haar. Brenda heeft niet alleen een blog, maar ook haar eigen receptenboek en planners.

De maaltijdplanner is er een om de hele week in de plannen wat betreft eten. Zelf gebruik ik deze niet zo vaak, omdat mijn ontbijt en lunch doordeweeks altijd hetzelfde zijn. Saai, I know. Maar ik heb ‘s morgens echt geen tijd om uitgebreid en elke dag anders te ontbijten. Ze zijn wel weer heel leuk als je thuis werkt of een weekje vakantie hebt.

De boodschappenplanner is TOP. Een handig overzicht per categorie en een hokje om je weekmenu op te schrijven. Vaak bedenk ik eerst het menu en schrijf daarna op wat ik voor de gerechten nodig heb. Vervolgens pak ik de laptop erbij en ga ik online mijn boodschappen doen. Afstrepen maar!

De planners kosten €6,50 per stuk of zijn in een setje voor €10.00 samen te koop in de webshop van Brenda Kookt.

Liefs Iris

3 Reacties

 1. april 29, 2018 / 20:34

  Hoi Iris,

  Wat leuk om te lezen dat de planners in de smaak vallen.
  En volgens mij lopen we qua zwangerschap aardig gelijk 😉

  Groetjes, Brenda

  • Iris
   Auteur
   mei 1, 2018 / 09:14

   Hoi Brenda, wat leuk dat je een reactie stuurt! Ja, volgens mij lopen we heel erg gelijk, we schelen 1 dag?

   • mei 3, 2018 / 06:05

    Oh echt!? Dat is wel erg gelijk op inderdaad! En ook al over de helft dus 😉
    Nu blijf ik je helemaal volgen, herkende je van de blog van Shirley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *