Bloemen in huis | Lifestyle

Prachtig, bloemen in huis. Ik ben er zo een die ook wel eens een bos voor mijzelf koopt. En sinds ik Bloomon heb ontdekt ben ik nog meer fan.

Mijn favoriete bloemen om in huis te hebben zijn rozen, pioenrozen of een veldboeket à la Bloomon. Met een gemengd boeket of tulpen (blegh), maark je mij echt niet happy. Een tikje kieskeurig ben ik dus wel. Maar ja, bloemen zijn leuk!

bloem1

 • Ze brengen vrolijkheid, want ik word oprecht blij van een mooie bos op tafel. En jij ook, want je denkt meteen niet meer aan die slechte dag op je werk of file.
 • Het kleedt meteen een beetje aan, de rest van mijn interieur is strak en met neutrale tinten. Een bos brengt wat meer kleur in huis.
 • Mijn huis ruikt lekker. Ik kan heel blij worden van eucalyptus,  hmm. Weer eens wat anders dan een geurkaars.
 • Voor mij is het ook meteen een goede prop voor foto’s.
 • De bos wordt met de dag mooier, naarmate de bloemen verder uitkomen. Van een goede bos kan ik een aantal weken plezier hebben. Soms zet ik een aantal goede bloemen daarna nog in andere vaasjes in huis neer.

bloem7

Liefs Iris

4 Reacties

 1. maart 24, 2017 / 08:32

  Ik ben ook echt dol op bloemen in huis, zonder vind ik het zelf al snel kaal ogen, maar dat is natuurlijk maar net wat je gewend bent.

 2. maart 24, 2017 / 09:45

  Ik vind bloemen in huis ook zo gezellig. Mijn favoriete zijn pioenrozen, gerbera’s en lelies.

 3. Jantine
  maart 24, 2017 / 13:31

  Ja ik ben ook gek op bloemen! Hoewel ik planten ook steeds leuker ga vinden, vooral vetplanten, grote kamerplanten en cactussen. Het staat gelijk veel huiselijker en gezelliger!

 4. maart 24, 2017 / 18:37

  Bloomon boeketten zijn echt prachtig! Mijn moeder had een abonnement en ik kreeg elke keer weer een bult aan foto’s van al het moois wat ze had gekregen… stiekem altijd wel heel jaloers! Je ziet ze ook in het openbaar steeds vaker staan. Heel bijzonder die boeketten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *