Best gelezen artikelen van 2016

Elk jaar zijn er weer een aantal artikelen die veel bekeken worden. De ene keer snap ik het, de andere keer totaal niet. Welke artikelen waren het afgelopen jaar het meest populair?

Wat mij vooral verbaast is dat het geen persoonlijke artikelen zijn, maar vooral reviews. Ik heb er een aantal geschreven, waar mensen vaak via google naar zoeken. Ik heb een selectie gemaakt van de vijf meest bekeken artikelen. Als ik kijk naar mijn maandelijkse statistieken dan steken mijn diary’s altijd ver uit boven de rest. Maar over een heel jaar gezien dus niet, dan zijn het de artikelen die gedurende het jaar via zoektermen gevonden zijn.
olaz1
Olaz Total Effects Feather Light dagcrème
Een dagcrème die ik inmiddels al opgemaakt heb, ik vond hem heerlijk. Zou hem ook zo opnieuw kopen, omdat hij heel fijn is voor de gemengde huid.
glow1
Miss Sporty Insta Glow foundation
Ook deze heb ik met veel plezier gebruikt. Ik vind het wel meer een zomerfoundation, dus inmiddels ligt hij weer even in de la. Fijne en natuurlijke dekking en licht genoeg voor mijn huid.
essence1
Essence Velvet Matt lipsticks
Inmiddels zijn ze niet meer verkrijgbaar als het goed is. Ze zijn vervangen door de matt, matt, matt lipsticks. Ik was al fan van de longlasting lijn, dus de matte versie moest ik proberen. Ze bevallen mij prima, al zijn ze niet 100% matte.
tan4
Zenner Tangle Free brush
Een dupe voor de tangle teezer? Hij is zeker fijn, maar ik pak uiteindelijk toch liever mijn tangle teezer. Die is wat groter en daardoor makkelijker voor dagelijks gebruik. Maar ik neem deze van Zenner graag mee in mijn tas of op vakantie, daarvoor is hij ideaal.
kv1
Kruidvat Beauty Essentials spons
Op dit moment gebruik ik een sponsje van de DM, die ik stiekem prettiger vind dan deze van Kruidvat. Hij houdt prettig vast, maar is wat steviger. Budgetproof en makkelijk te koop.

Welk artikel op Iribella kun jij je nog goed herinneren?

Liefs Iris

3 Reacties

 1. jantine
  december 31, 2016 / 10:32

  Heb al je artikelen met veel plezier gelezen Iris. Ik had eigenlijk ook de diarys er wel in verwacht, omdat ik dat persoonlijk je allerleukste artikelen vind! Net als de artikelen over bezoekjes aan de DM en shoplogs. Alle goeds voor 2017 en dat we nog maar veel leuks van je mogen lezen! Liefs, Jantine

  • Iris
   Auteur
   januari 3, 2017 / 13:12

   Die worden ook veruit het best gelezen gedurende de week. Maar deze reviews worden erg vaak gezocht op google en vandaar dat ze dan meer views hebben, gek he. Jij ook de beste wensen Jantine!

 2. december 31, 2016 / 15:51

  Reviews scoren inderdaad altijd goed! Tot in 2017 met allerlei nieuwe artikelen waar ik erg naar uitkijk. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *