Balance Me Balancing Face Moisturiser | Beauty

Een heerlijke dagcrème van een natuurlijk merk, ik heb het over de Balancing Moisturiser van Balance Me. De afgelopen tijd heb ik hem getest!

Balance Me kende ik al, ik heb er al eens een aantal doucheproducten van geprobeerd. Maar zij hebben dus ook skincare, leuk! Het merk gebruikt vooral natuurlijke bestanddelen en de producten zijn dan ook altijd bijna 100% natuurlijk.

balance1

De verpakking is een mini van 20 ml die ik ontving in de Lookfantastic box. Genoeg om de moisturiser een aantal maanden uit te proberen. Inmiddels is de verpakking op!

Als je de fullsize koopt bevat de moisturiser 50 ml en zit deze in een luchtdichte pompverpakking.

balance3

Balance Me beschrijft de moisturiser als licht, maar toch hydraterend. Rijk aan antioxidanten, essentiële vetzuren en vitamine E. Niets gelogen hoor, hij is inderdaad heel licht en fris, maar heel hydraterend. Je gebruikt hem dagelijks op een gereinigd gezicht, na een serum en andere verzorging.

De moisturiser bevat geen SPF, deze zul je apart aan moeten brengen. Ik vind dat geen probleem, want zo kun je de crème ook ‘s nachts dragen en op dagen dat je liever geen SPF aanbrengt.

balance2

De bestanddelen zie je hier. Veel glycerine, vette soorten alcohol, rijstolie, moringa zaad olie, aloë vera en nog vele andere extracten en oliën. Geen alcohol, parfum en siliconen. Als je een heel gevoelige huid hebt kunnen de essentiële oliën je huid misschien irriteren. Zelf heb ik nergens last van, de moisturiser irriteert totaal niet. Mijn gecombineerde huid verzorgt hij genoeg!

balance4

De moisturiser zelf ziet er zo uit. Dit is de hoeveelheid die ik aanbreng op mijn gezicht en hals. Een witte, lichte en vloeibare crème. Ik vind het super dat hij snel intrekt en ik daarna weer verder kan met de rest van mijn make-up. Geen dikke of vettige laag, maar wel een verzorgde en zachte huid.

Een topper!

De Balance Me moisturizer shop je via verschillende UK webshops. Je betaalt €28,95 voor een verpakking van 50 ml. Niet heel goedkoop, maar absoluut een prima prijs voor deze fijne moisturiser.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *