Action weekplanner | Lifestyle

Zet mij in een Action neer en ik kom er niet met lege handen uit. Ik spotte deze weekplanners en nam er een aantal mee, want deze zijn zo handig!

Voor woonaccessoires kom ik er niet zo vaak meer, maar voor inpakfolie, sponsjes en doekjes, mappen, pennen en andere kantoorartikelen heel graag. Zeker nu het schooljaar ten einde is, vind je mij vaak in dat laatste schap. Verse mappen, notitieblokjes, pennen en ander spul halen voor het nieuwe jaar.

Tussen de notitieblokken lagen deze planners, deskplanners welteverstaan. Mijn juffenhart maakte een sprongetje, yes! Deze gebruik ik namelijk elke dag in de klas, om orde te scheppen in de chaos. Normaal die van Hema, maar deze zijn zo goed als hetzelfde en een stukje goedkoper.

plan1

In totaal waren er vier prints, die ik uiteraard allemaal meenam. Heel overdreven, want hieraan heb ik voor zeker tien jaar genoeg, maar je kunt maar Action kennende zijn ze over een tijdje weer weg en dan grijp ik mis. En voor €1,49 kan ik het ook écht niet laten liggen.

plan2

De buitenkant is van karton, een stuk dunner dan die van Hema. Mocht je hem rechtop willen hebben staan, dan is deze daarvoor iets minder geschikt. Het kan wel, maar die van Hema staat steviger. Ik heb hem altijd liggen, dus voor mij geen probleem. Er zitten 104 velletjes in, genoeg voor twee keer 52 weken, in totaal twee jaar dus. Gemiddeld zijn er 40 schoolweken in een jaar, dus doe ik zelfs twee en een half jaar met een planner.

plan3

plan4

Op de voorkant van elk blaadje staan de dagen van de week, aan de achterkant twee to do lijstjes. Door de ringband kun je makkelijk bladeren en de kant die je nodig hebt voorop leggen. De dagen van de week gebruik ik het meest, daarop maak ik voor elke dag een to do lijstje. Wanneer hebben ze een toets? Dan moet ik die de dag ervoor gekopieerd hebben klaarliggen. Zo kan ik die extra taken ook een beetje evenredig verdelen over de week, als dat handig uitkomt.

Als juf kan ik niet zonder, want ik ben gek op lijstjes maken voor mijzelf. Maar ook voor je huiswerk of bijvoorbeeld het plannen van blogposts is het handig. Ik heb al meerdere planners versleten en ook deze ga ik met plezier gebruiken. Nu nog even kiezen welke eerst…

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Emma
    augustus 11, 2017 / 21:09

    Okeeee, deze moet ik ook hebben!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *