5x Zin in de herfst | Persoonlijk

Zin in de herfst… het moet bij mij nog een beetje komen. Maar met deze vijf dingen in gedachten moet dat vast helemaal gaan lukken!

hello-autumn

Een dekentje en een kop thee
En dan het liefst op de bank natuurlijk! In de zomer dronk ik nauwelijks thee, maar ik pak het steeds vaker weer. Ik heb ook zoveel smaakjes liggen, waar ik uit kan kiezen. Dekentje erbij en cocoonen maar.

De kaarsjes aan
Hoewel ik al depri kan worden van de gedachte dat ik straks naar mijn werk ga en weer thuiskom in het donker, vind ik de kaarsjes wel weer heel gezellig. Het geeft sfeer, warmte en het staat gewoon gezellig. Ik heb alvast een berg ingeslagen bij Ikea voor de komende maanden.

Een nieuwe winterjas en warme sjaals
De warme sjaal scoorde ik al bij Zara, maar een winterjas nog niet. Ik heb mijn huidige jas al twee jaar en wil wel weer graag een nieuwe. De zoektocht kan beginnen dus! En als het niet lukt, dan draag ik mijn jas nog een jaartje langer.

Donkere kleuren nagellak en lipstick
Stiekem vind ik dat er geen regels zijn wat dit betreft, lekker dragen wat je wilt. Maar in de herfst kies ik toch altijd wat eerder voor wat donkere kleuren. Past beter bij donkere kleding dan knalroze natuurlijk.

Pepernoten en chocoladeletters
Need I say more? Ze liggen nu al in de winkels en ik heb mijn eerste bakje pepernoten al gehad. Vanaf nu mijzelf weer proberen in te houden tot het bijna Sinterklaas is, anders blijf ik ervan eten. En chocolade in de vorm van een letter smaakt toch écht anders dan een reep.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *